Biraz konumu güncelleyim.Börtü böcek ve ufak tefek taşlardan dolayı plastidip biraz yıpranmış durumdaydı.Ben de dayanadım söktüm.Havalar iyi olursa tekrardan yaparım.Şimdilik ön taraf bu durumda
Sonra CVT şanzumanın yağ değişim zamanı gelmişti.Çünkü artık biraz sıkıştırınca arabayı ufaktan vınnlama sesi geliyordu.Hem bodykit alırım belki hem de bakımları yaptırırım amacıyla Ankara'da İba Otomotiv'e doğru yola çıktım.Gidince A'dan Z'ye ne var ne yok bakımını hallettim.Bakım biraz uzun sürünce bodykit işini şimdilik askıya aldım.
50bin km sonrasında CVT yağının durumu.CVT yağ değişiminde temiz yağ çıkana kadar yağın doldurup boşaltılması gerekiyormuş.Normalde 7 lt civarı yağ alıyor şanzuman ama temiz yağ çıkması için toplamda 12 lt yağ kullandık.Sağdan sola doğru ; ilk sıradaki kutudan çıkan yağ - ikincisi şanzumanın içinde yağ - üçüncüsü temiz yağ koyup boşalttıktan sonraki yağ - en sondaki ise boşaltımdan sonra tekrar koyduğumuz yağ
Bujilerim de bu durumdaymış.Değişimden sonra araba bariz kendine geldi resmen
Madem bodykit alamadım bari bir kaç ufak tefek değişiklik yapayim istedim.
Gündüz sürüş farı
Biliyorum araba 300 km görmeyecek ama anlık bi gazla EVO X kadranına çevirdim göstergeyi.
Bir de arka stoplarımı makyajlı kasa çıkan siyah zeminli stoplarla değiştirdim.
Araba sahibi olduğumdan beri ilk defa bu sene kışlık aldım.Arabayı boyaya sokarken yedek jant lastik almıştım.1.5 Lancer'ların üstünde gelen jantlar.Bu sene onlara Nexen'in Winguard Snow G Win2 marka lastik taktım.Düşük sıcaklıklarda kışlık lastiğin ne kadar iyi olduğunun farkına vardım.Bakalım kar yağsın o zaman bi deneyeceğim
![]()