masallah vites topuzuda çok iyiymiş![]()
Çok güzel duruyor Maşallah kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah allah kaza bela vermesin. orjinal hali nasıl bilmiyorum ama 3.5 cm pek etkili olmamış gibi ön havada kalmış acilen ön tarafın düşürülmesi lazım bence![]()
Konuyu biraz güncelleyelim..
Araca Downpipe yapıldı + Ecufast yazılım yapıldı. Araçta kutu içi filtre var, yakın zamanda açık filtreye geçeceğim ve intercooler büyütmeyi düşünüyorum. Turboyu ellemeden sağlıklı bir şekilde güç kazanmak için neler yapılabilir ? Fikirlerinizi bekliyorum.![]()
Araç dyno'da stock 153 hp verdi, yazılımlı hali şöyle(Özgün abiye tekrar teşekkürler) :
hos geldinizben 3.5 luk eibach yayları taktıgımda karter korumayı sökmek zorunda kalmısım arnavuyt kaldırımlı yollarda genelde hep sürtüyordu (giu nun ön tampon havaya dogru büküldügü icin alcak olsada yüksek duruyor )
aracınız güzel masallah agız tadıyla binmek nasip olsun
birde marşpiyelleri servisten mi aldınız ?
Hoş bulduk, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Yollarda bir sürtme olayı yaşamadım, cidden çok yüksek araba. Spor paket yok bir de, spor paket olanlar süspansiyondan dolayı 1-2cm daha alçak bildiğim kadarıyla. Karter korumanız plastikse sarkmış olabilir belki ondan sürtüyordur.
Evet maşpiyelleri servisten aldım, spor paketteki değil aksesuar kataloğundaki marşpiyeller.
Hay maşallah allah kaza bela vermesin, 1 yıl içinde araba değiştirmek istiyorum buda seçeneklerimin içinde olan bi araçBu alfa çok yakışıklı araba yahu, bide bizim ülkemizdeki sahte yorumcular olmasa eminim piyasası çok daha iyi olacak.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)