çok teşekkürler arkadaşlar Allah daha iyilerini size nasip etsin
bu arada 3. kez düzenledim resimleri artık daha ceza yazmazsınız heralde sayın adminler :)
Printable View
çok teşekkürler arkadaşlar Allah daha iyilerini size nasip etsin
bu arada 3. kez düzenledim resimleri artık daha ceza yazmazsınız heralde sayın adminler :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
maşallah kazasiz belasiz sürüsler
Maşallah , gerçekten çok düzgünnüş..
Kazasız belasız maşallah
maşallah beyaz taba uyumu çok güzel allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun maşallahh
Allah kaza bela vermesin çok güzel
teşekkürler arkadaşlar
Maşallah kazasız belasız
Tertemiz araç belli ediyor kendini
Sadece 20" sline harika olur o kadar
Yazılımda şanzımandan ötürü çok memnun etmeyebilir sizi özellikle TT den sonra daha da zor.
Neyse güzel araç keyfini çıkarın.
Masallah ozellikle doseme rengi cok hosuma gıttı kazasız belasız
ne açıdan biraz açarmısınız ? Multitronic şanzıman stronic e göre ciddi derecede yavaş gerçekten ama yazılımı yaparken vites aralıklarına göre yapılıyordur diye düşünüyorum. kullanan arkadaşlardan pek memnun olmayan görmedim açıkcası. TTden sonra beni kesmeyeceği kısmı ise çok doğru :)
20 jant düşünmüyorum çirkin duruyor bence fazla büyük , zaten bizim yollarımızda 20 kullanılacak gibi değil, aracıda çok hantallaştırır. 19 RS5 jantı düşünüyorum bugün doğuş otoda rs5in üstünde gördüm az kalsın sarılacaktım janta bu kadar mı güzel olur :)
Çok saolun arkadaşlar Allah daha iyilerini size nasip etsin inşallah.
Aracın en tav olduğum yeri benimde taba rengi döşeme ve antrasit tavan oldu zaten dediğiniz gibi :)
hakancım gule gule kullan pırıl pırıl bı arac
Ben şanzımandan dolayı güç alamazsınız demek istemedim,
Bildiğiniz gibi multitronic ilginç bi sistemdir belli bir oranlaması olmadığı ve sürekli değişkenlik gösterdiği için keyif faktörünü baltalıyor yani vites aralığı kelimesi multitronic şanzımanın doğasına ters :)
Chip sonrası std haline oranla çok çok daha iyi olacaktır ama bi TT ye yakın bile olması çok uzak ihtimal..
şemuncum saolasın.
yok zaten tt den beklediğim performansı aramıyorum bu araçta, bu biraz daha keyif aracı ayrıca tt den 300kg daha ağır , aerodinamisi çok farklı.
Multitronic s-tronic den sonra gerçekten çok keyifsiz geldi banada , d modunda sürüş tam bir işkence oluyor ama s moduna alınca s-tronici çok aratmıyor.
TT den çok daha geniş ferah rahat konforlu geniş geniş takılın :)
Hayırlı olsun tekrardan
güzel seçim.
maşallah :) koltuk rengi mükemmel, kazasız belasız...
Maşallah...Kazasız belasız kullanın...
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.
Birkaç sorum olacak;
-1.8t nin yakıtı konusunda
-A5 biraz daha ağır sanırım TT ye göre ara hızlanmaları ve 2si arasındaki farklar çok mu?
Bende A5 bakıyorum aam kararsız kalıyorum 2.0TFSİ mi yoksa 1.8T mi?
masallah.cok hos :)