Servise sorduk, çevrilir fakat kaput + çamurluklar + far + ön tampon değişecek, ayrıca kaputun ayakları yükseltilecekmiş.
rapor henüz gelmedi fakat 1.3 motorla bırakacağız
Printable View
Servise sorduk, çevrilir fakat kaput + çamurluklar + far + ön tampon değişecek, ayrıca kaputun ayakları yükseltilecekmiş.
rapor henüz gelmedi fakat 1.3 motorla bırakacağız
Nasıl pert yaw. Sadece arkadan bu hasara kim 14000 tl masraf yazar. Sinyaller bile bozulmamıi. Tampon inmiş. Çamurluklarda bile bişey yoktur bence. Experlerde gözlerine kestirdi mi arabayı perte çıkartıp sonra kendileri sigortadan satın alıp yaptırıp satıyorlar.
buyrun arkadaşlar ilan koymuşlar. pert onaylandı
OTOİNKA'DAN 2011 MODEL MITSUBISHI COLT 1.3 AMT INVITE - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 98467782
arka tampon değişip bagaj kapağı boyanırsa biter hiç işi yok 1500 lira var yok oda serviste.Nasıl pert bu ?bence experlerin işi denildiği gibi kendileri alıp satacak.
şase eğilmiş dediler. o düzeltilirmi?
düzeltilir tabikii bi üçkağıt dönmüş burda bence
arayayım servisi bi
Arkadaşlar geç oldu fakat arabayı sigortaya verdik. 1.5 motor söküldü. Başka bir proje için kullanacağız.
OTOİNKA'DAN 2011 MODEL MITSUBISHI COLT 1.3 INVITE AMT - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 104337671
Mesaj attım
aracı cekıcı uzerınde cobancesme mıtsubıshıden cıkarken gordum buyuk gecmıs olsun ama pert olarak kadar kotu degıldı ama mıde bulandırır tekrar bınemeyebılırdın gecmıs olsun tekrardan
geçmiş olsun inşlah yeni alacağınız araçta böyle bir durum yaşamassınız... yeni alacağınız araç için kazasız belasız sürüşler diliyorum :)
benim ilk arabamda pert oldu o kazadan sonra benımkı toplanmayacak şekildeydi ama sizinki toplanırdı ama kazalı araba zor satılır belkı hakkınızdan hayırlısı budur gecmıs olsun
maşallah araca çok başarılı
herkese teşekkürler
Arkadaşlar uzun zamandır Colt arıyordum pert olayından sonra. Elimdeki 1.5 czt motorunu da değerlendireceğim tekrar. 2009 model yine yeni kasa bordo renk cz3 ile anlaştık gibi. Alır almaz swap ile tekrar aynı colt'u yapacağım :)
Sabırla beklemedeyiz :)