User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Alpine cde-9827r teyp nasıldır?

Tofask61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alpine cde-9827r teyp nasıldır?

NOT : TEYBI ALDIM ARACA BAĞLADIM VE TEKRAR DEDIMKI NE VARSA ESKIDE VAR 250 liraya aldığım pioneer deh 1550ub ile eski alpine cde-9827r arasında dağlar kadar fark var sanki araçta amfi yoktuda yeni bağlamış gibi ses verdi tizler baslar birbirine kesinlikle karışmıyor çok doğal bi sesi var.

Selamlar şuan araçta pioneer deh 1550ub teyp var usb aux cd. 4x50 tek amfi çıkışlı.
    Bi akrabada alpine teyp var cde-9827r 2 amfi çıkışı + 1 sub çıkışlı cdli usb yok 4x45. 100 liraya veririm dedi mevcut olan teypten dahami iyidir?
    Profosyonel teyp dedi piyasasi nedir normalde?

Piyasa değeri nedir aldığımda 150 200 e satabilir miyim? Satmak için almıyorum ama fikir değişikliği oluncada satabileceğim bişeymi?

Made in China yazıyor orijinalmi bu cihaz ? Google'den araştırdımda yurtdışında teyp tanıtımı yapanlarınkinede çin yazıyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söz ettiğiniz ürün amerikdaki Alpine CDA-9827 ise bende zamanında vardı, disk okumakta zaman zaman gecikmesi dışında problem yaşamadım.

ses kalitesi olarak Alpine Pioneere göre her daim hangi modelleri kıyaslarsan kıyasla hep midlerde daha belirgin, yükseklerde daha soft ve doğal çalar.

Pioneer biraz robotumsu ve yüzünde alll sana dercesine çalarken alpine daha doğal ve daha yumuşak çalar.

tercih meselesi ama ben şahsen kıyas yapmazcasına alpine derim, kaldıki burada 4v çıkışları olan, 3 kanal rca çıkışları olan media expander vs gerçekten güzel bir üründen söz ediyoruz ve elinizdeki Pioneer ise giriş seviyesi bir ürün.

şahsen sağlam ise (buna dikkat et 11 yaşında teypten söz ediyorsunuz) 100tlye sakın kaçırma derim.

ama unutmaki mp3 çalacaksın usb gerçekten güzel bir rahatlık ya onuda es geçme

Tofask61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi piyasa değeri nedir aldığımda 150 200 e satabilir miyim? Satmak için almıyorum ama fikir değişikliği oluncada satabileceğim bişeymi?

Made in China yazıyor orijinalmi bu cihaz ? Google'den araştırdımda yurtdışında teyp tanıtımı yapanlarınkinede çin yazıyo.

Fotoları üstte ekledim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)