User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: pioneer double din hakkında....

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pioneer double din hakkında....

arkadaşlar sahibinden.com da binbir çeşit birbirinden çelişkili ilan var kafayı yicem valla, misal aşşadaki lanlarda birinde navigasyon var başka bir ilanda aynı model üründe yok yada kod numarası olarak daha üst bi üründe daha fazla özellik olması gerekirken düşük modelde daha fazla özellik görünüyor... işin içinden birtürlü çıkamadım bi yardım edin valla

Pioneer AVH-P3250DVD sahibinden.com'da - 73244631

PIONEER AVH-3350BT DIVXDVDVDCMP3USBAUXBT KAPIDA ÖDE sahibinden.com'da - 49271269

bunlar gibi birkaç daha ilan var ancak kafam allak bullak olduğu için hangisi neydi hiç hatılamyorum

benim istediğime gelince şu 3 özellik illa olacak... blutooth, navigasyon, dvd.... bunların hepsini barındıran bir pioner ünite mevcutmudur? buna alternatif olarak ne önerirsini yada? misal navitech nasıldır ve en iyi modeli nedir?

teşekkürler.....

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence pek markaya kamasan daha iyi olur diğer ucuz diye tabir edilen markalar daha özellikli en azından bu söylediklerinizden artı tv özelliği felan var ben çok önemli çok kalite bi ses istemiyosanız ünlü markalardan uzak durun hem pahalı hemde özelliksiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unıte de herzaman pioneer..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende necvox var herturlu ozellik var valla 2senesi doldu garantiside bitti bi sikintisi yok

ali elbasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pioneer her zaman en kaliteliyi sunar ama pahalıdır bırde bu söyledigin seriler spot seri dedigimiz digicom garantisi olmayan teyıplerdir sen necwox al hem ucuz hemde fiyatı uygun ama ses te kalıte istiyorsan bırtanede ikinci el pıonner teyp al necwoxtan cıkıp pıoneer kullanırsın cıft teyp takıl

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence pek markaya kamasan daha iyi olur diğer ucuz diye tabir edilen markalar daha özellikli en azından bu söylediklerinizden artı tv özelliği felan var ben çok önemli çok kalite bi ses istemiyosanız ünlü markalardan uzak durun hem pahalı hemde özelliksiz
    Yorum biraz kafa karıştırıcı olmuş pioneer özelliksiz değil alpine hele hele hiç değil diye düşünüyorum alınacakken bi kere alınsın pioneer ve ya alpine lara bakın derim ses kalitesi orjinal ses sistemli bi aracta bile dandik teyplerden daha iyi verir.ilerde tesisat vs düşünürsenizde uğraşmamış olursunuz.

Alıntı hakan876 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unıte de herzaman pioneer..
    katılıyorum ama alpine ı unutmamak lazım abi..kendim kullanmadım hep pioneer kullandım ama kullanan arkadaşlar hep memnun..

şunu da bi incele istersen

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...56118272/detay

az daha yukarı cıkabilirim diyorsan kesinlikle bu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...60423670/detay
    AP Type-R

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özelliksiz derken kastım her özelliği ayrı bir ünitede vermesi eğer bunları birleştirip bi ünitede veriyosa oda çok pahalı oluyor zaten çok pro bi tesisat istiyorsan ben bi bildiğim normal ünitelerde daha sağlıklı oluyo ayar konusunda bence normal bi double işini örürü tabiki bende pioneer kullanıyorum ama diğer leri fiyat ve özellik açısından çok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihaz güzel ancak görüntü kalitesi vasat .

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorum biraz kafa karıştırıcı olmuş pioneer özelliksiz değil alpine hele hele hiç değil diye düşünüyorum alınacakken bi kere alınsın pioneer ve ya alpine lara bakın derim ses kalitesi orjinal ses sistemli bi aracta bile dandik teyplerden daha iyi verir.ilerde tesisat vs düşünürsenizde uğraşmamış olursunuz.

katılıyorum ama alpine ı unutmamak lazım abi..kendim kullanmadım hep pioneer kullandım ama kullanan arkadaşlar hep memnun..

şunu da bi incele istersen

SIFIR AYARINDA DOUBLE ALPİN sahibinden.com'da - 56118272

az daha yukarı cıkabilirim diyorsan kesinlikle bu

ALPINE IXA W 404 R DOUBLE DIN DVD VCD ÇALAR sahibinden.com'da - 60423670
    ilk yolladığın linktekli çakma neüdüğü belirsiz bi mal dikkali bak alpin markası alpine değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam alpine alırdım pioneer gereksiz tiz calıyor +radyosu guzel cekmiyor orjinal teyp kadar.
    necvox filan maalesef ses kalıtesı zaten dusuk ses kesim özellikleri yok zaten tv de cekmiyor

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baktığınız cihazlar pionner in alt serileri yanlız piyasadaki alt seri necvox forx vs markaları 10 sefer kalite olarak katlıyıcak ürünler. Uzak doğu cihazlardan uzak durun iki gün sonra cd okumama , dokunmatiğinde problem takılma vs problemler yaşama olasılıınız çok yüksek. Double alıcak olsam tereddüt etmeden jvc alırım Tercih sebebime gelince bu kadar hırsızlık oranının yüksek olduğu bir ülkede yaşamamız ve jvc nin yeni seri cihazlarının kafa panellerinin sökülebilir olması Navigasyon olayına aşırı derecede para bayılmak yerine ayrı bir navigasyon cihazı alıp jvc yada alpine markalarından birini seçer kalitenin keyfime bakarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)