Muadillerinde de herşey aynı zaten motor, şase, elektronik jiajue isimli çinli bir firmanın üretimi olmalı. Eksileri, aynaların görüş açısı kötü ve çanta demiri olmamasıydı.
Printable View
yağmur yağarken daha az üşüyordum Erkek Siyah Kayak İcliği - Alt - SKI 100 WEDZE - Decathlon bir de içlik aldım.
Trafik sigortası yapılamadığını belirteyim dipnot olarak :)
arkadaşlar ehliyet alıp 125 lik motora geçmenizi öneririm en kısa zamanda
SElamlar, düşünen olursa motorumu satıyorum. Şuanda 60 kmde, rodajı bile bitmedi neredeyse. 2021 model kuba blueberry pro modeli. Yanında 80cclik kiti de vereceğim.
Sezonu açtım ben dün :)
90 Km durmadan bir güzergah belirledim, gayet keyifliydi. Lastiklerimi de değiştirdim anlaş torunee taktım, fark psikolojik mi bilmem ama gayet iyi oldu sanırım.
Baga ve kayışı da değiştirmiştim, motor amatör binici bana baya hızlı geliyor, düz yolda 70 km hıza kadar çıkıyor ama korkutucu, 40-50 arası gayet keyifli.
https://blogger.googleusercontent.co...015.46.15.jpeg
ofis otoparkı aylık 650 ye çıkınca ikinci el bişeyler alayım dedim (kağıthane - maslak arası güzergah , çok bi ana arter yok aralardan gidiyorum) ama piyasa nasıl yükselmiş ,, 7küsürlere sıfır blueberry alınıyodu bi ara , nasıl yükselmiş piyasa.İkinci elleri bile mümkün değil o paralara
ben 50 ccliği sattım, mümkünse ehliyet alıp daha yüksek hacimli birşey düşünüyorum. Ona da profesyonel ekipman lazım, başlıbaşına para zaten hepsi.
Gerçekten trafikte tehlikeli, basıyorum tepki yok. Hele önde giden birisi yokuşta durdu mu yandık :(
sonu yok ama 50cc den sonra çokta yükselmemek gerek pcx 125 ideal gidişi çok tatmin edici zaten
Kuba x boss hakkında kullanıcı yorumu var mıdır? Sıfır alırken bayi 110 cc ye çevirip veriyor. Sıfır km 15750 ye kadar düşürebildik, başlangıç motoru olarak iş görür mü? Sadece haftasonlari kullanilacak.
15-17 bin tl fiyat araliginda suan icin 50cc tavsiyesi verebilecek varmidir ise gidip gelmek icin kullanilacak
Ben wing 50cc aldım arkadaşlar, yorumlarımı söyliyim.
Artılarından başlarsak, fiyatı emsallerine göre uygun 16.500 e turkuaz renk aldım, acaip dikkat çekiyo, led farları gayet güzel hem dışardan görünümü, hemde aydınlatması yeterli. Koltuk altı bagajı motorun boyutuna göre gayet geniş, torpido gözüde aynı şekilde.
49 da limitöre giriyo, ama iptal etmek basitmiş. Bir diğer beğendiğim kısmı eksoz düşük devirlerde acaip sessiz rölantisi çok dengeli. Yakıt olarak şimdilik az yakıyo gibi geldi bana . Ön fren bence iyi.
Eksilerine gelirsem, vibrasyon biraz var yani japonlar gibi sıfır titreşim olayı yok, işcilik kalitesi eski çinlilerden iyi ama hala zayıf.
Varyatör mü desem kayışmı desem kesinlikle sesli çalışıyo . Torpido ses yapıyo ama çözülebilir biraz kafa yorulursa .
Selesi ne rahat nede rahatsız kısa mesafelerde yormaz zaten 50cc ile uzun yol, çevre yolu vs tavsiye etmem . En ufak tehlikede gaz açınca yürümesi imkansız. Arka freni beğenmedim.
Sonuç olarak 16.500 liraya alırım evet bu rakamlara mantıklı ama 20.000 + olursa ben almazdım ki şu enflasyon ortamında bi kaç ay içinde olur . Hatta bayram sonu zam gelicek dediler.
tip hoşmuş