bende gecen sene bu zamanlarda duke için yola çıkmıştım ama mt 125 i görünce bı anda yamaha aldım çokta memnunum duke den daha yakışıklı
yağ ıvır zıvır vs toplma 130 kg ve parçalar duke den daha ucuz
Revo
Xmax 250 için konuşayım; Maks. yakıtı 3.8L ki ben agresif kullanıyorum düzgün kullanımda 3.2L geçmeniz zor. iş güzergahım git-gel 40 km 1 depo ile yaklaşık 6 gün işe gider gelirim(Ataşehir- Şişhane). Ağır motor ama bence bu artı bir güven veriyor, öyle deviririm falan diye düşünmeyin bende öyle binmeye başladım sadece ilk 2 gün afalladım sonrası iyi ki bunu almışım oldu. Sert bir motor bende de bel fıtığı var ama idare ediyorum ,amortisörleri ayar ile birazda olsa yumuşuyor, comfort sele satılıyor. Viraj kabiliyeti hiç bir scooterda bu kadar iyi değildir bunuda tecrübe ettim çok sert olmasının artısı da bu iyi yol tutuş zaten. Çok çok dengeli pcxden çok daha rahat kullandım.
Benim ilk motorum. Duke,pcx,vitesli,otomatik derken Xmax almış oldum çok da memnunum.
Bu arada xmax 250 ye 5lt yaktıran ne gördüm ne duydum.
Motor ve kullanmasini anlamayan ve bu ise baslama arifesinde biri olarak ve techte konusu vardir deyip baktim ve konunuz karsima cikti..
Mecburen anlamadiginiz icin deli gibi bilen insanlara sorup, yerli yabanci konu- video takip edip kafaniz corba oluyor..
Artik bugunde son pazarligini yapip ktm 250 duke de karar kildim..artik 200 dukete abs olmadigidan aslinda mecburen 250 oldu tercihim.
Illaki her motorun artisi eksisi vardir ama sonuc olarak; hafif olusu, fren performansi, kolay kontrol edilebilirligi gibi ortak fikirler ve acikcasi marka imaji ve tasarimi tercih sebebi oldu..
Genel eksiler sert sele ve yollarimiza uygun olmayan lastiklerdi ancak neyseki artik pirellilerle geldigi icin masraftan kurtulduk
Yorum yapabilecek kullanim seviyesine ulastigimda izlenimlerimi paylasirim
Ileride daha buyuk biseylere gecmek icin scooter buyukte olsa tercih etmemem yolunda ortak tavsiyeler aldim..bir diger bu hacimdeki alternatifte agirlik ve tip hosunuza giderse suzuki inazuma gibi..
RPMTURK
Revo
Xmax 250 Abs var bende 400km'de şuan 1 depo bitirdim Ortalamam 3 litre. Selesi ve süspansiyonları sert biraz.
serhan bende duke 200 kowalıyorum ay sonu ehliyeti almış olucam benden önce motoru alırsan banada bilgi ver kanka ama 2. el alıcaksan öncelikle dikkat et 2.mutlaka aksesuarlı olanlara bak elci koruma çelik fren hortumu koruma demirleri vs bide youtubedan bu motorların testlerini izliyebilirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)