Ehh bee her telden var cennet gibi maşallah orda olmak vardı :)
Printable View
Ehh bee her telden var cennet gibi maşallah orda olmak vardı :)
valla herkesin kıbrısa gidip o efsane araçları görmesi lazım..
gece balkonda otururken cadde de r34 e Evo9 nun gazlaya gazlaya gitmesi hala aklımdan gitmiyor :)
alp beni gaza getirme olm benm de elimde kktc den fena araçlar dosyası var da üşeniyorum koymaya :)
evolara çok denk geldım ama r34 un hiç gazladıgını gormedım gercekten araba acısından cennet ama bı o kadarda bos bır memleket kıbrıs...
paylasım ıcın tesekkurler...vıdeo varmı?
bnce kktc de okuyup yıyıp ııcp gezmek lazım..ama ılk hedef okul bıtırmek yoksa ıkısıde aynı anda gıtmıyo yoksa okul 7 yılda bıter:)
güzel resimler elinize sağlık..
Ellerine sağlık gecen seneden beri sanırsam 4 ü buldu bu organizasonlar ...Gitmek lazım ...
haberim olsa gelirdim bende girnede okuyorum..bidahaki organizasyonda haber verirseniz gorusuruz yavru vatanda =)
acura rsx nıe yok tr de ya :(
nasıl yok var mutluhan 1 yada 2 adet getırmıstı ayrıca seklınden baska type r dan farkı yok.
[QUOTE=alp1903;915323]Mertcanım fotograf koymayın gelin burda görün. :D Hepinize öpüyorum selam söle herkezeee:heyoo: Magosa'nın güzelliklerini tadalım.:p
magosada be 4595 beyaz cıvıc gorursen bnı bı selloktor cak tanısalım.
tr de varda getırtmıorlar.2 tane olunca alamıosun:)
seklı dısında motor farkıda var bazı rsxlerde k20z1 220 hp
valla güzel araçlar var rahat bir bölümde üniversiteyi kıbrısta okumak isterdim iyiki elektronik mühendisliği okumaya kıbrısa gitmemişim:D
[QUOTE=
Araçım malsef Türkiyede.;) Başka türlü tanışırız artık.:)[/QUOTE]
sorun değil bi yerde denk geliriz elbet.
İnşallah, tanıişmayı bende isterim. ;)