İlk turda 14 arac geciyorum,12 tanesi bu videoda mevcut.
Bu kadar araci e-5'de goruyorum
İstanbul Park'da halk gunu. Ben haric 33 arac var! - YouTube
İlk turda 14 arac geciyorum,12 tanesi bu videoda mevcut.
Bu kadar araci e-5'de goruyorum
İstanbul Park'da halk gunu. Ben haric 33 arac var! - YouTube
Tebrikler tekrar abi.güzel boşluk yakalamışsın ilk seanstan bikaç araç fazla olduğu halde hotlap te boş dönebilicek fırsatı yakalamışsın ilk tur hepsini geçerek.ben ısınma turunda basmadığım için hotlap atarken geçmek zorunda kaldım herkesi![]()
INFINITE PERFORMANCE
Listedeki Clio 2 RS Cup.
Aracın ayarları ıslak zemine göre olmadığı için fren ve lastik açısından olumsuzluklar yaşadım.Beklentimin altında geçti.ilk seans .2.seans zemin kurudu sevindim süremi aşşağı çekmeye niyetliydim ki yağ sızıntısı sebebiyle piste giremedim.Aslında güvenlik açısında doğrusu yapıldı olması gerekende buydu.
Bir dahakine diyelim artık.çok keyifli bir gündü eğlenceliydi.Hele arka düzlük bitiminde fır fır dönmem ayrı bir an oldu bana![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Demir abinin Clio'su.
İlk tur aceleyle gectim ama ilk turda ki sure soguk lastik malesef,sonrasi zaten olamadi. İlk seansa gore 8 arac fazla,dert o degil,her yerde arac vardi. Zaten ilk turda ki sure yapilmasi gerekeni gosteriyor.
Oyle cekimler var ki,3. Turda tum araclari apexde yakalamisim,artik isyan edip sogutmusum. Sonra ilk sektor kimse yok,derken zart 6'nin gobeginde arac ve 7 de duran arac yuzunden yavaslayan trafik vs vs...
Simdi pbox verilerine bakiyorum. 3 ve 6.turda ki apex hizlarimin 2-3 tanesi haric hepsi en hizli turumdan hizli. Hatta fren noktalarim cok farkli,mesela 6.turda ki arka duzluk hizim 1.turdan 17km hizli!! Datalari inceledikce sinir oluyorum....
Kalabalıktı ama güzel gündü. İlk seans yerler çok ıslaktı, ilk 3-4 tur 11de kaya kaya bir hal olduk.
Değiştiğim frenlere ve arabaya hala alışamadım. Her 2 seans da 2 kişi çıktık, eğlendim baya.
2.20 yapan Murat ve Yiğit'e tebrikler.
Cupra, 2 kişi, tırsak mrbars ve 2.23.9 videosu (bol küfür içerir)
Özel nedenlerden dolayı bu sefer çıkamadım ama çok güzel bir hafta sonu olmuş anlaşılan. Kasım'da bir aksilik olmazsa 2:20'nin altına inilecek artık anlaşılan![]()
2:20'nin altına bişey kalmamış ki zaten
Bugün bile fren hortumu gitmeseydi 2.seans kuruda dönebilsem 2.19 rahat gelirdi ama bidahaki sefere artık bişey kalmadı 2.19a
INFINITE PERFORMANCE
Kalabalığa ve ıslak zemine rağmen süreler müthiş! Tebrikler herkese.
Ben de cup2'lerle çıktım bu sefer. İkinci seansta 2:23 yapmışım. (İlk seans ıslakta 2:28). Ne ara geldi süre anlamadım, hiç temiz tur attığımı hatırlamıyorum. Videolara bakınca görecez artık
1-2 kere de ufak tehlike atlattım. Lastiklerin huyunu tam çözemedim. Kopunca tam kopuyor. Pilot Super Sport'ta kopmadan sonrasını daha iyi kontrol edebiliyordum sanki.
"life is too short to drive boring cars"
Cup2 gibi lastikleri iyi isitmak gerek,hissiz olabiliyor bu durumlarda.
2:19 cepte,hedef 2:18 olmali kesinlikle Yigit...
Aklimda yapmak istedigim 2 sey vardi,Cupra nin gidisini gorunce birde yazilim eklendi![]()
Istanbulpark Cupra 290 Fwd Record 23/10/2016 by YGT - YouTube
Sonunda video yüklendi.Islak zeminden dolayı sürekli turunma problemi yaşadım.seans zaten kalabalık geçmekle uğraştım.bide toluen az olduğu için kesinti yaptı arada videoda seslerden belli olur.spinden önce son 1 tur temiz atabilmişim sadece.2.seansa çıkabilseydim 2.20nin altına inerdim rahat ama sağlık olsun kuruda fren problemi yaşamadan hedef 2.18 zaten
INFINITE PERFORMANCE
Istanbulpark Cupra 290 Fwd Record 23/10/2016 by YGT - YouTube
Sonunda video yüklendi.Islak zeminden dolayı sürekli turunma problemi yaşadım.seans zaten kalabalık geçmekle uğraştım.bide toluen az olduğu için kesinti yaptı arada videoda seslerden belli olur.spinden önce son 1 tur temiz atabilmişim sadece.2.seansa çıkabilseydim 2.20nin altına inerdim rahat ama sağlık olsun kuruda fren problemi yaşamadan hedef 2.18 zaten![]()
INFINITE PERFORMANCE
Tebrikler Yigit hakkini vermissintte525 takilmis heralde 7.7 yuruyormus die soylediler gecende,verimlimi sence bizim kasAlarada tte480 cikti bende onu merak ediyorum ?
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)