Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
8. virajda üzerinize "atlayan" arkadaş bendim. Hala saçma sapan konuşmalar. Aynadan göründüğümü ve çekileceğinizi sandım, çünkü bütün 8. viraj boyunca arka tamponunuzdaydım! Viraj çıkışı gaza basmış bulundum ve siz çekilmeyince sağdan geçmek zorunda kaldım. Bunu taa o zaman da yazmıştım. 1.5 yıl geçmiş unutulmamış, ne atlamışım arkadaş! Evet biz orda boğaz gezintisine çıkmadık aynen sizin de çıkmadığınız gibi ve bazı araçlar diğerlerinden daha hızlıysa orada bir tehlike oluyor diye 100 defa yazdım. Anlayamıyorsan problem bende değil sende demektir. Senin altına benim Z06yı versem o zaman o virajda üstüne çıkmak nasıl olurdu sen birebir yaşardın belki de! Atıp tutmak kadar kolay bir şey yok! Ayrıca o zamanlar şu çok sözü geçen SSler için track dayler de yoktu, yani piste çıkmak için halk gününe girmek "şarttı".
Onun dışında Z06yla Körfez pistine hiç çıkmadım, hatta Körfez pistine toplamda 3 ya da 4 kez çıkmışımdır. O yüzden sizin "tepkilerinizi" veremedim kusura bakmayın!
Buraya yazı yazarken yok zenginler şöyle, yok fakirler bilmem ne zenginler nasıl yapardı diye ezik edebiyatı yapmayın. Ortada genel bir haksızlık var ve bu konu hakkında konuşuyoruz. Utanmasanız fiyatlar sizin yüzünüzden böyle oldu diyeceksiniz. Koymayın kardeşim tepkinizi istemiyorsanız biz de çıkmayalım piste (ki Z06yı sattım) siz de ne yaparsanız yapın, son pist gününde olduğu gibi 7-8 araba çıksın, İstanbul Park "gerçekten" çok zengin olanlara kalsın...