paran varsa tm yoksa sti :D
Printable View
paran varsa tm yoksa sti :D
tm parcaları cok pahalı + bulunmuyor ben gokhanın aracıyla cok ugrastım sureklı ebayda geze geze hatta aradıgımız parcaları bulamadık bıle servıste yok japonyada yok hatta bır kazalı evo 6 tm almayı bıle dusunduk sonra o kadar yatırım yaptık adam sıkıldı ve sattı yanı :)
EVO TM diyorum
22B yi bu kadar seven kişinin çıkması beni sevindirdi :=)
hepsi çok güzel hepsinin keyfi farklı evonun parcası maslakta cok gıdın gezın sorun dunya parca cıkar
EVO VI Tommi Makinen cok daha ozel bir arac
Tommi Makinen..
22b türkiyede satılsa bunu tartışmazdık bile ;)
Her daim Subaru.
tm demeli ...
Bu soruyu şöyle yöneltelim bir de gerçekten merak ediyorum ;
Evo 8 fq340 vs. STI Spec C Type RA-R
Hangisi ve Nedeni ?
ne konu açtım ben sadece aralarındaki farkı biri boxer motor biri travensal olarak biliyordum. Durum farklımış
normal bir gc8 sürüş karakteri performans vs vs olarak tm ile kesinlikle kıyaslanacak bir makine değil.... tm tamamen safkan bir yarış arabası. gc8 bu aracın yanında yüksek performanslı normal bir cadde arabasıdır bence....
tm ile kıyaslanacak araçlar sti yada tr'de bulunmayan 22b ve muadili impreza modelleridir....
tme güzel ve özel seri bir araç ... gc8 tercih nedeni aslında ,... subarunun özel seri arabaları konuya dahil edilirse subarunun , özel seri arabalarını tercih ederim !
YouTube - EVO IX The Next Evolution - Best Motoring International
Evo Ve Sti karşılaştırımasının En güzel Ve En Detaylı Yapılmış Videosundur Bence...
Vaktiniz varsa Baştan Sonra Kadar İzlemenizi Tavsiye Ederim ,
24 Dakika
tm nin karsılastırılacagı araba gc8 degil gc8 stidır
Şahsen bir EVO sever olarak gönlümden geçen Evo TME.Ama sağolsun yedek parça vs. durumundan seçimim GC8 olurdu.