Ben halen daha Stock VTI'in , GTI'i alt edebilecegi dusuncesine inananlari anlamiyorum .. Kilo / HP cikan sonuca bakin .. matematiksel olarak dahi ustun .. ++ Bu sezon ki pinarbasi yarislarinda NOT Izmir'e giderken topspeed arabayi zorlarken sekmani kiriyor , o halde yarisa giriyor , standart oldugu soylenen type r'a kafa tutuyor .. bozuk sanzumanla .. 2 ye cakamadigi halde .. videosu you tube'da mevcut .. siz VTI'dan bahsediyosunuz .. 160 diyosunuz .. 200'den bahsediyorum !
Haftasonu Sınıf 1 de bugünkü listelere göre 6 kişi varinşallah bi kaç katılım daha olurda şenlenir biraz...Eski Tribün havası oluşacakmı bakalım?
Bir tanesi sanırım bizim dragturk.com'dan...
R3301, bizim Tutunun eski araba simdi Cücü'de..
Sarı, bodyli falan filan, ama motorda sanırım hicbirsey yok
Katılırsa keyfe keder katılacak...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hımm ,iyi bakalım![]()
arada 47 beygir fark var buna ragmen hondalar kesin gecer geciyo gecti diyemiyoruz.
birde 106 ile civic aynı sınıf ta olan araclar degil, hatırladıgım kadarıyla senesinde civic daha pahalıydı.
Nedense 106 ile typer ın kalkısındada bukadar polimik olyuo.
uzar gider daha dışardan her gelen ekler bişeyler![]()
hehe o işler öyle olmuyor tabiki... evet aynı araçlar bile bambaşka oluyor aynı fabrikadan çıkmış olmasına rağmen fakat ortada teknik fabrika verileri var... neyse uzatıp tatsızlık çıkarmaya gerek yok, diğer mesajlarımı da tekrar tekrar okuyun ben 2 aracı da çok ama çok beğeniyorum, herkesin aracı da kendine güzel bence bu kadar tartışma yeter![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
fabrika verilerine bakarsan 206 gti 0-100 8,4 106 gti 0-100 8,7 diye yazılmış simdi 206 gti 106 yı geciyomu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)