amaç eğlenmek, Hakan kardeşimi tanımıyorum ama geçerse bahanem hazır. Araba bayan arabası olduğu için daha açılmamış derim:):)
Printable View
amaç eğlenmek, Hakan kardeşimi tanımıyorum ama geçerse bahanem hazır. Araba bayan arabası olduğu için daha açılmamış derim:):)
video istiyoruz :)
1.si Video İzliyoruz Kadir Abi.
2.si Bence yüksek süratlerde Cupra alır gibime geliyor.
s3 iyidir yaw
:Dstok turbolu s3, tts varsa denerım:)) hala denıyıcez ttsle
s3 cupra araısnda fark ıntercoll s3 1.5lt daha buyuk ve yazılım farklı
bu arada yenı cupra r 265hp:D
s3 ler torsen kullanmıyor,eskisi yenisi hepsi haldex kullanıyor 8l ler gen1, 8p ler gen 2 kullanıyorlar. en fazla yüzde 90 ön çeker oluyorlar.
8l ler için 3 çeşit haldex var bunlar renklerine göre agresiflikler gösteriyor gri(fabrika çıkışı üstünde olan)
mavi ve turuncu, turuncu renkli olanda devamlı 4 çeker olarak kullanabilirsin aracı
8p ler de haldex e kontrol düğmesi bağlıyarak 3 farklı özellikte kullanmak mümkün (street ,race ve drag)
Merak edenler için biraz önce Hakan kardeşimle 3-4 kez denedik. 2. viteste, 3. viteste 2 şer kez falan denedik. Sonuçta ne o geçti ne ben. Arabalar neredeyse birbirine denk. Çok eşit gidiyoruz. Açıkcası benim beklediğimde buydu.
Herkese iyi akşamlar.
Video maalesef yok çünkü halabalıktan sıyrılmak için Hakan'la biraz önden uzayıp teke tek denedik. Kusura bakmayın.
Güzel gece oldu Enka'da kafamız rahat gazladık :)
Cupra ve S3 e yetişemedikki ne gittiler görelim :D
Mini S,İzo'nun Rs,Evrenin MeganeRs,Aydının Wrx,TH 106,Vat106,Kd,Krc,Zs vti'lar hertürlü denedik :)
Abi video olsaydı keşke.
Arabalar birbirine denk iş vites atmaya kaldı okadar denkler.