User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: honda civic si nedir alınırmı

piscocuk
    Misafir

honda civic si nedir alınırmı

arkadaşlar honda civic si nedir..alınırmı..kaç farklı motor seçeneği vardır.kaç farklı donanımı vardır.sohc yada doch olursa ne olur en son model yılı kaçtır.alınırmı tavsiye edermisiniz sorun yaşatırmı yaşı dolayısıyla ne yakar 106 gti ile kıyaslıyorlar okadar hafifmi onun gibi serimi ivmelenmesi kuvvetlimi.kısacası herşeyiyle bana si anlatırmısınız.belki si alırım..bir arkadaşım aldı 6000 liraya.henüz binmek nasip olmadı oda çok yeni sadece tek söylediği fena değil iyi vs gibi.yeni olduğundan kesin bir yorum yapamıyor

teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorulara tek tek cevap vereyim ;

1-honda civic si hondanın 92 95 yılları arasında ürettiği EG kasa civic in bir modelidir
    2- alınır neden alınmasın
    3- sadece SI diyorsan tek seçenği var D16A9 (ZC) , fakat aynı kasanın EL ve EX modelleri de var onda 1.4 ve 1.5 karbüratörlü tek egzantrikli motorlar
    4-SI için donanım farklılıkları tr de klimalı - sunroof lu - klimalı sunrooflu olarak 3 çeşidi var.
    5-SI için yine sadece tek motor var o da Dohc
    6-en son model yılı 1995 dir
    7- Tavsiye konusu bence ucuza temizi bulunabilrce çok sevkli bir araba , fakta tr deki hondacılar orta halli bi si a 11-12 istediği için pek keyfi kalmıyor
    8- sorun yaşatması konusunda ben sahibi olmadım fakat sonuç olrak bir honda , minimum sorun çıkartır
    9- yakışını bilmiyorum
    10- 106gti ilan karşılaştıran büyük ihtimal bir hondacıdır , 106 gti sahipleri pek ciddiye almaz si ları ..

piscocuk
    Misafir
    bilgiler için saol ben 2,5 sene 106 gti kullandım masrafından bıktım 2004 cvc sport aldım 2,5 senede onu kullandım onuda sattım.dımdızlak kaldımda.kararsızım.bir arkadaşım aldı benide merak sardı.peki birşey daha sorabilirmiyim. d16a9 sadece honda si motor kodumudur d16ag die bi motor varmı yoksa ruhsata a9 yerine ag mi yazılmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlışlıklı ag yazılmış olması muhtemel d16ag diye bir motor mevcut değil , zira bendede CAI8 (orjinali CA18) yazılı ruhsatta, 200sx yerine 200sk da gördüm ... d16a9 si dan başka bir de Honda CRX de var ..

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d16a9 si motor kodudur.
    komançero garage

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 senedir kullaniyorum.Herhangi bir masraf acmadi mecburen yaptigm birşey yoktu.yaptigm masraflar sadece keyfi şeyler.106 ile yurumek için si ye bişyler yapman lgzm stock olarak imkani yok yurumenin

Fiyat olarakta Spawn 11-12 pek keyif kalmiyor demiş ama gene kullancilari belirliyor bunu malesf keske daha ucuz olsaydida bende 94 model arabaya o kdr para vermeseydm

6yi almiş arkdasnizda 6yada cok zor var ama nasi araçlar.temiz olarak 9a fln bulablirsen bence makul bi rakam si için.

Gytte keyifli guzel kullanirsin.Ama acacagi masraflarda tamamen aldign araca bagli alirsn 6ya 3 kere motor yapilmiş krank taşlanmiş bir si o zmn gecmiş olsn

Yani Ne kdr ekmek o kdr kofte

piscocuk
    Misafir
    teşekkürler motorun üzerine bakmak en sağlıklı cvp olur sanırım

piscocuk
    Misafir
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    d16a9 si motor kodudur.

bu aracın motoru gayet başarılı ve iyi ama kaporta ağlıyor.motor başarılı derken en azından bu zamana kadar açılmadığını ve işlem görmediğini biliyoruz.bildik birinden alındı araç çünkü

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlışlıklı ag yazılmış olması muhtemel d16a9 diye bir motor mevcut değil , zira bendede CAI8 (orjinali CA18) yazılı ruhsatta, 200sx yerine 200sk da gördüm ... d16a9 si dan başka bir de Honda CRX de var ..
    d16a9 si motor kodudur
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC913 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    d16a9 si motor kodudur
    d16ag bir motor kodu değildir yazcaktım yanlış yazmışım . üst mesajlarımı okursan...

ErmanArseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üretim yılı itibariyle günümüzde üretilen çoğu arabaya taş cıkartır, önemli olan temizini düzgününü bulmak eminim bakımını düzenli yaparsan sanayiye kefyi dışında uğramazsın motora yapılan işlemler sonucunda tatminkar güçler almak mümkün ve en güzel yanı swap için oldukca yaygın bir arac.. sitede si sahibi bircok abimiz var eminim onlar bu konuda acıklama yapıcaktır şahsen kuzenimde bende temiz hatch eg si arayışındayız, satılık ilanlarında yazdığı gibi araç orjinalden 136 hp değil 130 hp dir. yanılıyorsam si sahipleri düzeltirler umarım
    Songür GARAGE | USPeformance by UtkuSelamoğlu

https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

conque
    Misafir
    106 gti ile kıyaslamak yanlış olur bence. mtor kodu D16A9 16 valf DOHC motor, maksimum güç 130bg/6800 rpm, maksimum tork 143nm/5700 rpm. 0-100 km 8,5sn. honda crx motor kodu da D16A9 dur. yani aynı motoru kullanmışlardır.

Honda civic 'in 1988-1991 modellerinde de "si" versiyonu vardır. motor kodu da D16A8'dir. 122 bg gücündedir.

Benzin tüketimine gelirsek eğer kendi arabam için güncel değerler şehir içi km/30-33 krş, şehir dışı 27-28 krş. tabi bu değerler kullanım şekline göre değişiklik gösterebilir. ama altında böyle bir araba olunca da gaza basmadan duramıyorsun.

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temızını bulmak cok zor.. basını ağtırma coğunun ellenmedik yerı kalmamıstır.. zaten temizlerinede ek parası isteniyor
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temızını bulmak cok zor.. basını ağtırma coğunun ellenmedik yerı kalmamıstır.. zaten temizlerinede ek parası isteniyor
    doru benide çok ellediler
    PROSTOCK GARAGE

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnmki gibin ek parasi

Suan sahibindende beyaz var 94 model son 1.5 senedir baktgm ilanlarda en duzgun araç 14 lira yazmişlar stock için cok cok para cidden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı conque Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 gti ile kıyaslamak yanlış olur bence. mtor kodu D16A9 16 valf DOHC motor, maksimum güç 130bg/6800 rpm, maksimum tork 143nm/5700 rpm. 0-100 km 8,5sn. honda crx motor kodu da D16A9 dur. yani aynı motoru kullanmışlardır.

Honda civic 'in 1988-1991 modellerinde de "si" versiyonu vardır. motor kodu da D16A8'dir. 122 bg gücündedir.

Benzin tüketimine gelirsek eğer kendi arabam için güncel değerler şehir içi km/30-33 krş, şehir dışı 27-28 krş. tabi bu değerler kullanım şekline göre değişiklik gösterebilir. ama altında böyle bir araba olunca da gaza basmadan duramıyorsun.
    doru bide turboluysa benim gibi hep gaza gelirsin
    PROSTOCK GARAGE

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    barışcım senın aracın içiyle dısıyla çiçek gibi eg sevenler biraz gozlerini yumucaklar artık
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    barışcım senın aracın içiyle dısıyla çiçek gibi eg sevenler biraz gozlerini yumucaklar artık
    neyi görmemek için
    PROSTOCK GARAGE

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 vti bunlarla yürüyebilmek için si da crx 3 4 kısa dişlileri şart gibi bişey nerdeyse stock olarak 106ya tutunabilcegini sanmıorum en fazla 1 2 kısa olduu için keyifli giderler 3den sorası baya bi farklı olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)