User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Citroen C4 VTR

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Question Citroen C4 VTR

Bir arkadaşıma C4 VTR almayı düşünüyoruz varmıdır kronik problemi veya sorunu yardımcı olursanız sevinirim.

22-24.000 tl lik bi araç almayı düşünüyor arkadaşım varsa başka önerebileceğiniz bir araç onu da düşünebiliriz teşekküler

KorkuluRuya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C4 VTR boş demode olmuş bir araç farzetki yeni c4 çıktı al at çöpe parayı+manevi olarak.da..tipide kurba gibi atlıcak gibi duruyor.

o paralara en iyi binilcek araçları sayyım.

BMW 316Tİ COMPACT (M PAKET ARAÇI GÖSTEREN BU)
    OPEL GTC (OPC GÖRÜNÜMLÜ UNUTULMAMALI)
    KİA PRO CEED (dizeli var sadece) yandan a3 arkadan gtc çarprazdan stilo cizgileri olan bir araç.
    aklıma gelen bunlar.şimdilik

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşm sen vtr a boş diyosunda stiloya biniyorsun nası olcak bu iş anlamadım kötülemeye pek gerek yok

kronik problemleri varmı yokmu tam olarak bilmiyorum kardeşimde hdi ı var tek sorunu bi ara yolcu kapısını açtığın zaman bagaj açılıyordu düzelmişti sonra başkada bi sorunu yok bide direksiyon cukurları fazla hissettiriyor ama servise sorduğumuz zaman dizellere özel demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...yword=c4%20vtr

ramo si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizdede var bitane çok konforlu bi araç yol tutuşuda gayet ii ama çok nazik bi araba

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paraya alınabilecek en donanımlı araclardan biridir.
    yayla gayet guzel durur en azından kutuya benzeyen stilodan iyidir.
    motor gtiyla aynı sadece ust kapak farklı, yol tutusu iyidir. yaya guvenligi için cabuk dagılır ama guvenlidir ncap 5 yıldız.
    kronik sorun cam cıtaları, merkezi kilit, direksyon kutusu bide amortısorler. ancak 2007 sonrası hepsi duzeldi...
    22-24 gibi 316ti alırsın ama 100bin ustu veya 6-7 senelik bi araba alırsın..
    105 hp gtc bakmana gerek yok, gitmeyen bir arac...

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnce almayın ....bu vtr ci arkadaş stiloyu kotulemıs te kaç kere bınmıs stıloya sormak lzım...ben vtr yede bındım stıloyada bındım o klasman arabaların stilo ondan 40 kere daha iyi bi araba..22 24 cıkmaz 19 verırse guzel stılo alır..22 24 e 1 daha ekleısn 25 e artık e 46 3.16i 2000 model bmw alınabılıyo araştırın bakın mis gibi bmw si olsun arkadaşının
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşm sen vtr a boş diyosunda stiloya biniyorsun nası olcak bu iş anlamadım kötülemeye pek gerek yok

kronik problemleri varmı yokmu tam olarak bilmiyorum kardeşimde hdi ı var tek sorunu bi ara yolcu kapısını açtığın zaman bagaj açılıyordu düzelmişti sonra başkada bi sorunu yok bide direksiyon cukurları fazla hissettiriyor ama servise sorduğumuz zaman dizellere özel demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...yword=c4%20vtr
    açıkcası boş falan değil bana göre gayet donanımlı +cam tavan gibi güzel bir artısı var ama sorunu varmıdır onu öğrenmek istemiştim

ilandaki araba benim çalıştığım bankada çalışan bir kişi bankanın portalında da var bu ilan konuştum sahibiyle gidip bakacağız bu araca bakalım haftasonu bir iki arabaya baakacağız kafamıza yatarsa almayı düşünüyo arkadaşım

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22 liraya 16bin de daha güzeli temizi olmaz sanırım...dolu araba ufak oynamalarla neler yapıldığı zaten var sitede...stilo da hakkaten rakamına göre çok dolu bir araç ha gitmiyor o ayrı

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnce almayın ....bu vtr ci arkadaş stiloyu kotulemıs te kaç kere bınmıs stıloya sormak lzım...ben vtr yede bındım stıloyada bındım o klasman arabaların stilo ondan 40 kere daha iyi bi araba..22 24 cıkmaz 19 verırse guzel stılo alır..22 24 e 1 daha ekleısn 25 e artık e 46 3.16i 2000 model bmw alınabılıyo araştırın bakın mis gibi bmw si olsun arkadaşının
    yakın arkadasımın stilosu var hergun biniyorum merak etme..
    stiloyla c4ü kıyaslamaktan elmayla armutu kıyaslamanın farkı yok, konsoldaki malzeme kalitesiz, guvenligi iyi degil, yol tutusuda c4 kadar iyi degil..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)