konuya cevap yazalı 4 sene olmuş zaman hızlı geçiyor yaşlanıyoruzgüzel araçtır sorunsuz sıkıntısızdır. düzenli servis bakımları yapılmış düzgün bi araç alırsan hiçbir sorun yaşamazsın ucuzuna kaçma. imkanın varsa 2003 sonrası makyajlı kasa al.
konuya cevap yazalı 4 sene olmuş zaman hızlı geçiyor yaşlanıyoruzgüzel araçtır sorunsuz sıkıntısızdır. düzenli servis bakımları yapılmış düzgün bi araç alırsan hiçbir sorun yaşamazsın ucuzuna kaçma. imkanın varsa 2003 sonrası makyajlı kasa al.
Gecen yil vardi ben de 2006 td4 hse cok sukur buyuk bir sorun acmadi basima mars dinamosu ve turbo hortumunu degistirmistim hatta sattigim gunun sabahi hortumdan kacan yag yuzunden kayis kopartti yolda kaldim. Bir de sunroof ayaklari bozuktu benimkinin sunroof acilip kapanirken zorlaniyodu.
Her seye ragmen keyifli bi aradaydi bana gore dizayn olarak hala guzel.Ozellikle deri/alcanatara koltuklari cok hos.Sifir astra j dizel satip almistim memnun etmisti.Ama bir daha yaparmiyim bilmiyorum![]()
Bu da işin espri tarafı
Connecting site...
aynen ki ışık dibindeyken öyleydi... rakkamlara bak ne hale geldi.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
arkadaşlar konu baya eski açılmış. freelander 2006 kasa hse kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. araçta yağlı otomatik şanzuman var. vites araları boşluk vermiyor kullanımı zevkli. dezavantaj olarak yüksek sürat çok kısıtlı. çocuk olunca mecburen alfa mito QV den sonra buna geçmek baya bi kısıtlamış oldu ama 4*4 yüksek bir araba kullanmakta istanbulda zevkli. ama tabi ben aracı orjinal 80.000 km de buldum. şanzuman otomatik triptonik 5 ileri yokuş iniş desteği ve sport mod var. yakıt tüketimi parasal olarak normal kullanımda 1.6lt benzinli bir araca denk. yıllık vergisi yaşından dolayı 1.100tl falan.
Mevzu bu kadar uzamısken hazır.bende Range rover 2.7 sport almayı dusunuyorum, Mevcut kullandıgım 3 yıldır frelander ımı satıp, Sport hakkında bılgısı olanlar paylasırsa sevınırım.
Acikcasi sport bende hayal kirikligi yaratmisti. Cok konforsuz ve sesli gelmisti ici ayrica baska bir sportu 0 alan arkadasimda bir kac defa sanzimanla ilgili ciddi problemler yasadiklarindan bahsetmisti. Sanssizliksa bilmiyorum ama genel olarak cok sorunsuz olmadigini duydum kullanicilarindan.
Selam konuya burdan devam edeyim. 2008 ve üstü freelander 2 nin ağır bakımları kaç km de ve ortalama ne kadar tutuyor. Kaç km de motor, şanzumanda nelere dikkat etmek gerekir? Teşekkürler.
Çıtır bir hort olacak ama şanzımanla alakalı sıkıntı yaşayan oldu mu ? Turbo ömrü nasıl ?
#eksikpazar
Konuya bir güncel çekelim..
Alırken özellikle dikkat etmemiz gereken bir yeri varmıdır? Sunroof vs dışında..
evet bu konu hakkında en son bıldıklerınız aktarırmısınız kullanıcılar fıyatları cok ucuz dızel ve benzınlıler alınırmı alınmazmı skıntılımıdır bu araclar
bizde var 2011 model , şu an 80 bin km civarında herhalde. Bir problem çıkarmadı , yakıtı da basarsan yakıyor basmassan herhangi bir 4x4 araç gibi çok değil. Bence parasına göre keyifli bir araç.
2012 ve sonrasında sanırım difransiyel ayarı var kar yağmur çamur vs. diye , 2012 ve sonrası almak avantaj olur bence ufak bir makyajı var.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
2.5 v6 olanından uzak dur.
Dizelse de enjektörleri ve turboyu kontrol ettir derim.
Onun dışında otomatik şanzıman dizellerle benzinli aynı bilmem ama, şanzımanı sıkıntılı
2.0td4 var, 165k ya geldi. Şanzıman da hiç bir sıkıntı olmadı benim ama yazılım yaptıranlarda arazi şanzumanının kolay cortladığını duydum. Onun dışında bakımlıysa tertemiz uzun yıllar binersiniz. Bakımları belki bi tık pahalı gelebilir. Yakıt güncel rakamlarla 280 civarına depo doluyor, 650-750km yapıyor.
Superb
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)