User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
78 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bmw F10 520İ ve 525D XDrive Hkk.

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 F10 525d x drive için deneyimlerim
    300k km de şanzıman revizyon.
    250k km de turbo revizyon.
    280k km de sol aks yerinden çıktı 320k km de sağ aks yerinden çıktı.
    Yağ soğutucusu patlıyor.
    Külbütörden gelen yağ kaçağı kesilmiyor.
    2 li çataldan su eksiltme problemi.
    Cam açma düğmeleri kapı iç tutamakları deforme oluyor.
    Farlar sararıyor.
    Bir de kol dayamanın hemen önünde kapaklı bir göz var kapağı sağlam F10 neredeyse görmedim

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F10 olacaksa 5.20 iyidir.
    5.25lerin çoğunda yağ soğutucu patlatır, vibrasyon sorunu vardır, düzelmez azalır
    Düşük km 5.20 iyidir

zyxtellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halihazırda n20 F30 sahibiyim ayrıca yazılım var, yakıt tüketimi sizin için ne kadar önemli bilemiyorum ama şehir içi tüketimim 12nin altına hiç inmedi diyebilirim fakat şehirler arası bilgisayar ortalaması 140kmh olacak şekilde 6,5 litre tüketimi mevcut. Şehir içi agresif kullanımda 16 17leri görmek mümkün

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çok teşekkürler değerli yorumlarınız için
    F10 olacak ise 520İ ile devam etmek herkes için en mantıklısı olacakmış.

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aktif kullandım çok aldım sattım 5.20D 5.25xDrive 5.20i hepsinin farklı varyasyonları hasarlısı yüksek düşük kmlisi gerçekten herhalde 30 araç olmuştur şu ana kadar.

Keyifli bir araba ben gerçekten beğenerek aldım kullandım.

Dizeli sorunlu bir araba her varyasyonda farklı sorunlar yaşadım 30binde aldım 88 binde sattık 2015 yılında tahrik uyarısı verdi hiçbir sebebi yok.

Bakımları yapılmamış kötü kullanılmış 5.25xd aracı 240 binde aldım 265 binde sattı arada 6-7 ay var bir kere olsun sorun yaratmadı yani biraz şans işi ama kullandığım veya al sat yaptığımız tüm dizellerde ufak tefek sorunlar vardı zincir yağ pompası sorunu yaşatan da oldu yani bence sorunsuzu maalesef kalmadı diyebiliriz büyük şans işi.

benzinlisi o kadar keyifli değil fakat kasa aynı biraz kasaya hafif kalıyor motor yakıt kullanımı yüksek ama daha sorunsuz ve daha dolu paketlerini bulma şansınız yüksek tavsiyem benzinli olanını almanız. satarken de piyasası hızlı oluyor bilginiz olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ChuckBartowsKi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aktif kullandım çok aldım sattım 5.20D 5.25xDrive 5.20i hepsinin farklı varyasyonları hasarlısı yüksek düşük kmlisi gerçekten herhalde 30 araç olmuştur şu ana kadar.

Keyifli bir araba ben gerçekten beğenerek aldım kullandım.

Dizeli sorunlu bir araba her varyasyonda farklı sorunlar yaşadım 30binde aldım 88 binde sattık 2015 yılında tahrik uyarısı verdi hiçbir sebebi yok.

Bakımları yapılmamış kötü kullanılmış 5.25xd aracı 240 binde aldım 265 binde sattı arada 6-7 ay var bir kere olsun sorun yaratmadı yani biraz şans işi ama kullandığım veya al sat yaptığımız tüm dizellerde ufak tefek sorunlar vardı zincir yağ pompası sorunu yaşatan da oldu yani bence sorunsuzu maalesef kalmadı diyebiliriz büyük şans işi.

benzinlisi o kadar keyifli değil fakat kasa aynı biraz kasaya hafif kalıyor motor yakıt kullanımı yüksek ama daha sorunsuz ve daha dolu paketlerini bulma şansınız yüksek tavsiyem benzinli olanını almanız. satarken de piyasası hızlı oluyor bilginiz olsun.
    çok teşekkürler güzel bilgiler için.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F10 520i tabiki...

Hatta keşke benim arabayı alsaydın ne güzel olurdu

F10umu hala özlüyorum diyebilirim, özellikle uzun yolda mumla aratıyor kendini.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F10 520i tabiki...

Hatta keşke benim arabayı alsaydın ne güzel olurdu

F10umu hala özlüyorum diyebilirim, özellikle uzun yolda mumla aratıyor kendini.
    E92'yi satmış olsaydım kesin alırdım

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulduğum aracın en başından beri yetkili servis bakımlı olması cezbediyor açıkcası. Her araçta risk vardır elbet,bu nedenle seceresi belli bir araç bakıyorum bende.
    Mesela tanıdığınızın aracı düzenli bakımları yapılan bir araç mıydı? (Kötü anlamda sormuyorum ,yanlış anlamayın. Kronik vs diye mi soruyorum)

Titreme olayının olması ok ama bu sorun çözülemiyor mu birde?
    sorunuzu geç cevapladım kusura bakmayın. anva foruma girdim, tanıdığım bildiğim kadarıyla aracına bakımlarını yapıyordu. belkide gözden kaçan veya elektronik ortamda belli etmeyen bir sorundu tam bilmiyorum ancak hem araçtan sıkıldı hem sürekli birşeyler çıkartması neticesinde o şekilde sattı.

bosporuss06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015-2016 yani en son çıkan f10'ların benzinlisini yani 520i almak en mantıklı.Hatta şu an piyasaya bakılınca e sınıfında fiyat-performans aracı olarak f10lar ideal seçim.Hiç yazılımlı 520i kullanmadım ama o bile o motora göre tatminkar.Biraz fazla yakıyor(9,5-10,5litre) ama öyle ahım şahım bir kroniğide yok.En önemlisi sizden önce kimin bindiği ve nasıl bakıldığı.Muhtemelen ilk sahibinden ve devamlı servis bakımlı bir tercihte bulunursanız üzülmeyeceğiniz yüksek ihtimal.

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just a moment...

Böyle bişey alsak sıkıntı yaşarmıyız. Bende düşünüyorum almayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FatihR. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Just a moment...

Böyle bişey alsak sıkıntı yaşarmıyız. Bende düşünüyorum almayı
    Bence LCi ve NBT olmalı almışken.
    İmkan varsa tabure style koltukla alınmamalı.
    Satıcıdan şase no isteyip fabrikasyon donanımlara bakardım ben olsam.
    Okumadan imzalamam.....

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araba LCI ama aldı mı en azından executive paket almak lazım. Hayalet, nbt, elk. bagaj, çift bölge klima, 18 jant farkı olur en azından. Vakum bunlarda da vardır diye umuyorum.

Tabure koltuk hikayesine de gelirsek maalesef 2016 F10lar da dahil birçok deri döşemeli M paket olan arabada bile bu düz koltuklardan var. Son partiler hep düz koltuk gelmiş, recarolu baldır destekli koltuklu araç çok az var. Onların da çoğu 7 gibi göğsü deri dikişli araçlar...Öyle araçlar çok daha iyi duruyor denk gelirse kaçırmayın. Bu arada bu tabure koltuk da inanılmaz konforludur ve fena sarmaz insanı. Ben bu koltuk sonrası komple spor koltuğa geçtiğimde rahatsız hissettim.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    donanım iyi oluyor, benim aracım 2012 model. ancak vakum kapı, şerit yardımcısı, head up display, hi-fi müzik sistemi (standart sistem rezalet. en az hi-fi ve illaki harman kardon olmalı) konfor koltuk, yarı hayalet gösterge vs var. vakum seviyorum ama kapı kapamayı bilmeyen yakınlardan dolayı bozucaz yakında. daaaan diye kapayınca uyarsanda olmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    NBT olan ancak Harman olmayan araçların ses sistemi, normal sisteme göre bir tık daha mı iyidir?x

Birde F10'lar için asıl konu Nbt hırsızlığı aslında..Bu aracı her yere park etmemek lazım. Her F10 sahibinde bu tedirginlik var mıdır? (evi dışında park ettiği yerlerde)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu arada 525D XDrive için bulabildiğim detayları paylaşmak isterim. İleride almayı düşünen olursa diye.

Genel olarak alınacaksa LCI'ların tercih edilmesi gerektiği;

Titreme sorunu ile alakalı olarak diferansiyel ve şaft takozlarının ömürleri olduğu; yonca yaprağı gibi daire şekilli 4 bölmeli takozlar bulunduğunu ve ikisi çatladığında sorun yaratmasa da 3.sü çatladığında sorun başladığını söyleyenler mevcut. Bu şekilde kullanıldığında titreme sorunu kaçınılmaz derler.

Zincir için 150K'da sorun olsun olmasın değiştirilmesini tavsiye eden de var, soğukken dinleyerek ses varsa değişmesini söyleyenler de var. (2 Bmw yetkili servisi; ses varsa değiştirilmeli dedi)

4 (şanzumana en yakın piston) ile 3. piston arasında krank kırılma sorunu olduğunu söyleyenler mevcut. Malzeme kalitesi/yorgunluğu kaynaklı derler.

525D xdrive'lar için EGR geri çağırma kampanyası mevcutmuş. Çoğu kullanıcı yetkili servis kullanmadığı için bunu bilmiyor ve servislerde müşteri datası olmadığı için ulaşım sağlayamıyormuş.

EGR ve DPF temizliği önemli diyenler var. Hava emiş manifoldunun açılıp temizlenmesi yararlı deniliyor. Hatta emme manifoldu klapelerini contaları ile birlikte değiştirmek sağlıklı diyenler mevcut.

Araçtaki lastiklerin, diş derinliklerinin farklı olması bile mekatroniğini bozuyor derler. Lastiklerin runflat kullanılması gerekiyor diyenler var.

Araçta 2 adet turbo mevcut. Küçük olan ağırlıklı olarak sorun çıkarıyor deniliyor.

Bilgilerin tümü doğrudur demiyorum, altını çizerek belirtmek isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NBT olan ancak Harman olmayan araçların ses sistemi, normal sisteme göre bir tık daha mı iyidir?x

Birde F10'lar için asıl konu Nbt hırsızlığı aslında..Bu aracı her yere park etmemek lazım. Her F10 sahibinde bu tedirginlik var mıdır? (evi dışında park ettiği yerlerde)
    ses sistemi için 4 seçenek var. standart - hifi - harman kardon ve bang olufsen. sanırım nbt olup harman kardon olmayan araçlar standart olabiliyor yinede ilgilendiğiniz aracın şase no alıp, bmw vin decoder den donanıma bakmak en sağlıklısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu galeriyi bilen var mı Ankara'da? Birde aracın sağ kısmında boya var mı yoksa ışık yanılması mı?

Just a moment...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yukarıdaki galeriyi bilen var mı Ankara civarında? Araçtaki bang olufsen ses sistemi ve fiyat cezbedici..Söylediğine göre tek değişen far.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler