1.6 thp 207 gt alınır mı, yoksa uzak mı durmak gerekir
1.6 thp 207 gt alınır mı, yoksa uzak mı durmak gerekir
Yanlış hatırlamıyorsam 2008 e kadar olanlarda Sente atlama sorunu vardı, Sente ayarı düzgün yapılmışı ve motor modifiyesi yapıldıysa doğru ellerde yapılıp yapılmadığı araştırılıp alınabilir.
Güzel bir motor, zamanında çok iyi yükleyenler vardı.
Ben hep cam tavanlı RC yada RC Lemans severdim keşke benim olsa misali![]()
düzgün bakılmış, mümkünse forgedlenmiş bişey bulunursa bence alınabilir
ancak temizine denk gelmek her geçen gün zorlaşıyor, ***** araç sahipleri genelde canlarını alıyor
2008 sonrası tercih sebebi olabilir, stock olup bile sente atlayan 2007ler vardı diye hatırlıyorum
Onun dışında bence hala yakışıklı ve modifiyeyi çok güzel kaldırıyor
değerli cevaplarınız için teşekkür ederim, araç sahibinin iddiasına göre stock ,2008 model. thp motor hakkında okuduğum yorumların bir çoğu ne yazık ki olumsuz, ankarada iyi ustaları varmış yalnız o bilgi bi nebze olsun yüreğime su serpti, bunun haricinde aramızda thp motor kullanan varsa kıymetli yorumlarını bekliyorum
benim araçta o motorun revize hali var, thp motor yine ( aracım 3008 1.6 thp 180lik)
sıcak çalışmayı sever o yüzden intercooler ve sogutma sistemi önemli
o yaşlarda muhtemelen benzin pompası, yüksek basınc pompası ve bir ihtimal enjektör - sente sıkıntıları olabilir
onun dışında kronik gögüs çatlaması ya da kabarması olabiliyor, özellikle yolcu airbag tarafı tamir görmüş mü onu kontrol ettirin
usta olarakta şaşmazda alsancak otomotiv var, thp konusunda iyidir. Ustada da 200lük thp var, yükledi falan epey diye hatırlıyorum. Tavsiye ederim
valla ben 2010'da 2008 GT'yi daha 21bin km'de trim seslerinden bıkıp satmıştımilk gününden beri spor yayla kullanılmıştı belki ondandır ama
bir de abuk subuk elektronik arızaları o zaman da vardı, yolda kalmaz ama deli ederdi. kafasına göre CC açıp kapamalar, yolda giderken aynaları açıp kapatması falan sdlkjfs
2009 yılında 0km 207RC almıÈ™tım. 75.000km ye kadar kullanmıÈ™tım. Șanzıman kırmak haricinde hiçbir È™ey baÈ™ıma gelmedi. Șanzımanda tamamen benim suçumdu. Eh 19 yaÈ™ımda gayet normal È™eylerO araba o yaÈ™ımdaki bana dayandıysa herkese dayanır
) Kısacası75.000km lik kullanımımda elektronik ya da motor ile ilgili en ufak bir sorunum olmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)