E92 3.20 d ile 2011 e250 coupe cdi arasında kalsanız hangisini alırsınız? Arada fiyat farkı mevcut bunuda göz önünde bulundurursanız tercihiniz ne olurdu? Neden?
E92 3.20 d ile 2011 e250 coupe cdi arasında kalsanız hangisini alırsınız? Arada fiyat farkı mevcut bunuda göz önünde bulundurursanız tercihiniz ne olurdu? Neden?
e250 cdi olurdu kesinlikle. e92 alacaksanda nolur önünü basma aracın. bıktık görmekten.
Makyajlı kasa ise E coupe, eski kasa ise E92.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sürüş zevki yok diyolar e coupeye. Bmw gibi hissiyat olmayacağını biliyorum da çok hissiz midir acaba o korkutuyor
e92yi de 2011 alacağınızı düşünerekten 184lük e92 tercih ederdim. makyajsız e coupe sürüş keyfi olarak bana birz donuk geliyor. tip olarakta 92 daha güzel bence bu tamamen zevk meselesi. makyajlı e coupe olacak olsa tabiki e alınır zaten onun da rakibi 4 coupe. ek olarak e coupenin alt yapısı şasesi c dir. e250deki hacim sizin gözünüzü boyamasın 92 kadar gidiyor. sonuç olarak yüksek km yorgun bir e coupe yerine temiz bir 92 dizel alırım.
Çok beğenmeme rağmen e92’in de tadı kalmadı artık her arabacıda göre göre.
O yüzden ben bol nikelajlı premium duruşlu bir Mercedes E Coupe diyorum.
E250e92 gibi seri köz pakete gelen sayısı da daha az.
Bana göre de kare farlı olan daha agresif duruyor-zevkler renkler tabi. Bütçe varsa 2012 modeli öneririm. Renkli kombi gösterge, makyajlı direksiyon ve 7g büyük artı bence.
Konu Aps tarafından (25-02-2021 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.
E coupe kapı açtırır...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
senin yaşında e92 coupe derdim. 2sinide bolca kullandım e coupenin e sedandan tek farkı tek kapısı. sürüş zevki sıfır.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
e coupe 3.0 cdi kullandım gerçekten spor bir otomobilden cok hissiz.
e92-93 kullandım
3.20 benzinli yetersiz.
3.35 keyifli
3.20d en ideali
genç ve bekar olarak e92 yi tercih etmen daha iyi...siyah bordo lacivert tek kapı bir e92 ciddi güzel duruyor
Yukarıda yazılan yoruma katılıyorum bol nikelajlı premium bir e250 kapı açtırır..
E coupe derim ben, Lucca'ya da gider, ise de gider tatile de gider.
E92 parasının arabası degil gozumde
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
E92 daha sportif duruyor icimde kalan arabalardandir.
E coupe tam anlamiyla premium coupe, e kasanin konforunu tek kapida yasatiyorBu yuzden de surus zevkinin biraz dusuk oldugu dogrudur...
Yine de bu yaslarda bir arac alinacaksa mercedes kullanicisi genel olarak daha az yorar + yipranmaya daha dayanikli oldugunu da soylebilieiz sanirim. Tercih e coupe![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)