User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
113 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Megane 2 RS hakkında...

anildogru
    Misafir

Megane 2 RS hakkında...

Beyler size bi konu danışacağım..Ben şimdi bi Megane 2 rs buldum da bu aracla ılgılı bılgısı olanlar bı fıkır verebılırler mı? 2000 cc turbo 225 hp 300 nm 6 ılerı şanzıman gıbı ozellıklerı ıyı gıbı geldı bana...Tunıng ıslemlerıne de yatkın oldugu soylenıyor? Sızlerın fıkırlerı nedır? Boyle bı arabanın artılarını eksılerını cok ama cok merak edıyorum...Bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım....

2005 model 90.000 KM de araç

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuninge kapalı bir motoru var.modifiye işlemlerini reddiyor yatkın falan değil yani modlamaya

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende uygun olmadığını zaten motorun lımıtlerınde olduğunu bılıorum az cok ama elbette dha bılgılıler vardır daha detaylı olark analtabılırler...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru kesinlikle big size bir modifiyeyi kaldırmıyor. Yüklü meganlar rollinglere geldiklerinde ya yazılımları kötü idi yada o an bir sorun yaptılar istenilen gibi yürüyemediler. Zaten piyasada azlar yapılı bir megane rs olsa şöyle rollinglerde dişli olan burdaki herkes bilirdi sanırım. Burdan kıyaslaya.

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kapatılamayan esp sinir bozabilir

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Modifiye olayına ne kadar açık bilmiyorum ama fiyatları uygun,alınıp keyifle binilebilir.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault Sport mutlaka buna uygun yazılım,üst kapak,kol,piston bişiler çıkarmıştır ama fiyatları yeni bir motor parasına denk gelir.2000 cc maxi megane atm araçtan 280 hp alan adamlar bu arabada 225 hp ile yetinmezler Şu an tr'deki imkanlar dahilinde uğraşması zor bir araba gibi gözüküyor.ama low-rider'ın dediği gibi uygun fiyatlara binilecek eğlenceli bir otomobil gibi duruyor

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault Sport mutlaka buna uygun yazılım,üst kapak,kol,piston bişiler çıkarmıştır ama fiyatları yeni bir motor parasına denk gelir.2000 cc maxi megane atm araçtan 280 hp alan adamlar bu arabada 225 hp ile yetinmezler Şu an tr'deki imkanlar dahilinde uğraşması zor bir araba gibi gözüküyor.ama low-rider'ın dediği gibi uygun fiyatlara binilecek eğlenceli bir otomobil gibi duruyor
    atmden 280 hp sadece ranault almıyor bildiğiniz gibi fiat da alıyo vs... ozaman paliolar potansiyel atmosferik manyak aletlermi strateji ile alakalı şeyler bunlar, markaların beygirlerine pek takılmayın.

arabaya gelirsek, modifiye etmek pahalı diye biliyorum çünkü tr'de doğru düzgün parçası yok ingiltereden getirmek lazım, pek fazla da modifiye edildiğini görmedim(arastırmadım). zaten renault da hafifleterek yada yürüyen aksam ile ilgili modifiyelerle uğrastı bu araba için. eğer standart veya ufak tefek modifiye düşünülüyorsa bence ideal bi araba.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatları bencede uygun donanım açısındanda oldukça iyi alınabilecek bir araba.Motor içi dar olduğundan büyük turbo takılamıyor diye biliyorum.Senin araçtan ne istediğinede bağlı chiple egsozla 300bg yakın birşey olur.Ama 300 yetmez 500 olsun dersen şimdilik biraz zor.

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın arkadasımda war forumada uye zaten chıp egzos bov bu tarz uygulamalar yapabılırsın motora buyuk turbo buyuk ıntercooler fln olmuyodu ama ıngılterede su an ugrasan bırı war buyuk turbo fln arkadasm daha ıyı bılır konuyu solerım ona yazar oda detaylı olarak

anildogru
    Misafir
    Arkadaşlar cok tesekkurler bılgıler ıcın ya k-tech racıng de bu arabanın kıtlerı mevcut baya seyler cıkarmıslar Onları ıncelıyıp buraya yazıcam...Suan yurt dısı forumları araştırıyorum orda ne soylenıyo bakalım

anildogru
    Misafir
    şimdi gordum... aktarıyorum

Powerbox denılen bı software ve baglantı kablosu ve box u verıyolar 658 euro fıyat +35 hp +50 nm tork guc alıyosun ayrıca aracın ıcınde boost ayarları yakıt basınc ayarları sensoz optımızasyonunu kendı laptobundan check edıp degıstırebılıyosun...eco soft ve hard jenerasyon yukleyebılıyomussun guzel bısey gıbı geldı

pıpercross aır ıntake kıt uretmıs 168 euro oda

ayrıca front bumper splıtter 150 euro fıltre gırıskanalı

KTR dump valve 139 euro

ktr INTERCOOLER KIT 687 EURO

komple pro k headers ve egzost boruları 1320 euro

Bana yukarıdakı fıyatlar cazıp geldı nedıyosunuz? Ayrıca ingilterede yazılım headers komple boru ıntercooler aır ıntake kıt down pıpe westgate ıle 330 hp guc aldıklarını soyluyolar adamlar...tabı yuksek basınc problemı yaratıyomus yakıt basınc pompasını degıstırmek gerekıyomus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılımlar yavas yavas cıkmıs sanırsam .. catback ve chıple gayet guzel gıden bı arac oluyor...

nightkids_han
    Misafir
    RS'de yazılım olayı tam oturmadı ,
    komple egzos sistemleri filtre kitleri büyük intercooler ları satılıyor bu tür mekanik işlemler uygularsın ki gücü felan gayet yüksek fasla oynamaya da gerek yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane RS yerine Leon Cupra falan alsan bence hem görüntü olarak hem de gider olarak daha iyi bir arabaya sahip olursun...

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kay ı verip alacaksan pek tatmin olmazsın , güç alma konusunda leon cupra , a3 1.8t ler seni daha çok tatmin edecektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superchips'in vaat ettiği değerler link t yer almaktadır ;

http://www.superchips.co.uk/index.ph...cat&Itemid=134

anildogru
    Misafir
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kay ı verip alacaksan pek tatmin olmazsın , güç alma konusunda leon cupra , a3 1.8t ler seni daha çok tatmin edecektir.
    bu yazı dıkkatımı cektı gorkem tatmın olmayacagımı soyleyen 2.kişisin Çok garıp bi durum gerçekten 2.0 turbo 225 ps araba ama kımse memnun degıl bu reno ne acaıp bı marka ya PEKİİİİ AUDİ S3 Alsam ne dersiniz? 1.8 t 250 hp quatro

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    225 hp gibi giden bir araç değil kesinlikle, çok araştırdığım bir araç değil ama az çok ne kadar gittiğini biliyorum..207'ye binmeye devam ederdim..
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)