Merhaba arkadaşlar,
CLA-200 kullandım denk geldi yaklaşık yarım saat kadar ve araca hasta oldum. Gidişi filan çok iyiydi. Ben minimum 2000 motor filandır sanıyordum isminden dolayı ama araştırmaya başlayınca 1.6 olduğunu 156 hp olduğunu filan öğrendim.
Yani o kadar kara cahilmişim CLA hakkında. Neyse uzun lafın kısası hiç mi hiç anlamıyorum. Aşağıdaki resimlerde gördüğünüz araçlardan beyaz olan 120.000 km de. Siyah olan 45bin kmde. Siyah olan araç beyazdan yaklaşık 3500-4000 dolar arası daha pahalı.
Bu araçlar kaç kmde alınır. 70bin km için 4000k yakın fiyat farkı vermeye değer mi? Birde bu araçların doluluğunu nasıl anlayacağım? Cam tavan olan ve olmayan farkı görebildim. Birde arkada crom egzoz çıkışı var mı yok mu onları anlayabiliyorum bir tek.
Kalan hiç bir şeyi üzerinde yazmıyorsa anlamıyorum.
Anlayanlar bir el atsın fikir versin. Aldım mı 3-4 sene binerim ve 3-4 yıl sonra zaten fiyatları iyice düşecek buralarda. O yüzden fazla para vermeye değer mi değmez mi bilemedim. Tr de olsa düşünmem dolusunu alırdım.
Birde sanırım KM den dolayı ucuz olan araç düşük km olandan daha dolu. Bu araçların km ömürleri sizce nedir? Sonuçta yüksek hacimli mercedesler olsa adam gibi bakarsan 1milyon gidersin diyebilirdik. Ancak bu düşük hacim ve turbo.
Tamam diyebilirsiniz ki zaten ucuz arabalar al geç. Ancak yinede türk parasıyla 60bin veriyorsunuz ne kadar ucuz olsa da ve tr deki gibi prim yapmıyor, Aksine 3-4 yıl sonra 30-40bin tl ye zor satılır. Belki daha altına.
![]()