Range Rover düşüncesi benim için bittiği gibi Ford Ranger'ı bugün teslim alıyorum. :)
Printable View
Range Rover düşüncesi benim için bittiği gibi Ford Ranger'ı bugün teslim alıyorum. :)
wildtrak mı aldınız?
Bu millet kazığı sever, çok para verince çok iyi birşey aldığını sanar ve heryerde gördüğünü de iyibirşey zannedebilir. Komşuda Evoque vardı, adam benim gibi özen göstermezdi ama 2 senede kaputtaki yazılar simsiyah olmuştu. Ayıptır ya, o kadar para veriyorsun daha markanın yazıları bile diriliğini korumuyor.
Hayirli olsun
12 bin kusurat TL yillik vergisi harici guzel secim :)
türkiye de sifir aracta en mantiklisi pick up galiba ötv den dolayi. hic degilse verdiginiz paranin arabasina biniyorsunuz. üstüne 100bin daha atesleyip 120 beygir arabaya binmek de vardi isin ucunda. güzel secim hayirli olsun :)
Köprüden geçemiyor :D
Simdi baktim bilgi dogru
Ranger 3220 mm aks araligi ile 2.sinif a giriyor 2 cm fark ile yani 2.kopruden bile gecemez.
Amarok 3090 mm o 1.sinif.
Sanayi de arabayı bakıma götürdüğümde duymuştum, nissan servisi sahibi bi abi müşterisine navara öneriyor müşteriside gidip bir galeriden ranger alıyor, havale şatış falan geçtikten sonra noter çıkısı abi arabaya binip gidecek galerici kapıyı açıp abi yalnız ikinci köprüden geçmiyor haberin olsun diyor duyduğum an gülsem mi sövsem mi bilemedim servisin sahibide 2 cm ya 2 cm diyip duruyordu oradan aklımda kaldı :)
İnşallah alan kişinin bu köprü olayından haberi vardır :) Hayırlı olsun