selamlar, başlıktada belirttiğim gibi 100 bin tl civarı ağır araziye ve uzun yolculuklara uygun otomatik araç bakıyorum. düşük km, kasko yaptırılamayacak kadar eski olmayan, sorun sıkıntı çıkartmayacak servis ağı yaygın bir araç olmalı. aklımda hilux hi cruiser 2.8 motorlu olan var. tüm beklentilerimi karşılıyor aslında ancak mtv çok yüksek ve düşük hız sınırı (radar) sıkıntılı benim için. otobüslere izin verilen sürat bile daha fazla pick up'lara göre. yine de bütçeme yakın fiyatlara düşük km lerde temiz araçlar olduğu için şu an ağır basıyor hilux. amarok 2.0 motorlu olduğu için vergi avantajı var ama arazi vitesi olmaması ve ikinci ellerinde genelde kilit opsiyonu alınmadığı için tam içime sinmiyor oda. yıl bitmeden almak istiyorum. hilux'un sıfırı için güzel bir indirim aldım ama ikinci el almak daha mantıklı geliyor şu an için. sıfır pick up olarak amarok, ranger veya hilux'ta (2.4 hi cruiser alırım sıfır alırsam) güzel yıl sonu indirimi alabilecek sektörden arkadaşlar varsa değerlendiririm. bütçemi yükseltebilirim sıfır araç için. bunun dışında uygun araç gelirse takasa verebilirim mevcut aracımı, o zaman bütçe 100 bin+ araç değeri kadar yükseltebilirim. önerilerinizi, beğendiğiniz araç tavsiyelerinizi, kendi veya tanıdığınız araçlarıda olabilir paylaşımlarınızı bekliyorum.
mevcut aracım 99 model new edge olarak geçen mustang 4.6 gt. çok iyi kondisyonda. 2 ay önce bilstein hd series amortisörler ve eibach pro kit yaylar takıldı. eşim kullanamadığı için satacağım yakın zamanda daha ilanını açmadım. 2. araç olarak fazlalık olacak. bir de yeni taşındığım evin kapalı otopark girişi aşırı dik olduğu için sokamıyorum aracı sokakta kalıyorarkadan çekiş hiç bir araç sokamıyor bu arada bmw mercedes filanda girmiyor araç çok alçak değil yoksa. takasta değerlendirebilirim dediğim gibi düşünen olursa detaylar konuşulur.