arkadaslar merhaba ;
her zaman aklımda olan bir arac f20, manuel olan makyajsız kasa icin arastırma yapıyorum bu yaz insallah gecis niyetim var.
fakat aklımda bazı soru isaretleri var kullanan bilen arkadasların dogrudan yorumlarını rica ediyorum.
e87 116i tecrübemi bmw tecrübesi olarak saymıyorum.yakan ve gitmeyen,4 yeni lastikle de nerdeyse yanlamayan sıkıcı bir araçtı.
akabinde 1.6dci gt-line megane coupe'ye gecis yaptım. gerek yakıt gerek performans olarak cok memnunum,ama performansa asırı önem veren bir kullanıcı da degilim.
aracımda su an ortalama 6 litre civarı tüketimim var karışık kullanımda.
f20 116d yakıt olarak ne durumda ? tatlı sert kullanım icin konusuyorum.
gidis olarak gt-line kadar beklemiyorum ama örnegin standart bir 1.6 tdi ile ne durumda gidisi ? kosturacagımdan degil meraktan soruyorum.
kronik sorunu var mıdır ? nelere dikkat etmek gerek ?
yanlama konusunu da acıkcası merak ediyorum dizel-manuel olusu zevkli olabilecegini düsündürüyor,sizin tecrübeleriniz neler,ısıktan kıc sallayarak kalkar mı mesela![]()
kalite olarak zaten kıyaslamaya sorgulamaya gerek yok.megane 3'ten sonra f20 cok daha iyi gelecektir.
okulum bitiyor ve is hayatına geciyorum artık,daha oturaklı bir arac almak istedigim icin f20 yönelimindeyim.genel tecrübelerinizi de dinlemekten memnun olurum.
tesekkürler.