User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Ssangyong Kyron v.s Ssangyong Korando

ercuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ssangyong Kyron v.s Ssangyong Korando

Kyronların üretimi sanırım durmuş,kyrondan daha küçük ama daha teknolojik gibi görünün yeni korando suv'lar uzun zamandır ilgimi çekiyor ancak korando kullanan çok az olduğu için pek bilgi bulamadım.

Kyron artı ve eksilleri
    +4 çeker olarak kullanabilme
    +Süspansiyon konforu
    +Nispeten daha geniş iç hacim
    +Piyasada daha çok bulunduğundan yedek parça bulma kolaylığı
    -5 ileri otomatik
    -2.0 dizel 141 hp motor
    -Korandoya göre daha çirkin tip

Korando artıları +++
    +Daha teknolojik 6 ileri otomatik şanzıman
    +Yeni nesil D20T 175 hp motor.
    +Daha güzel görünüm
    -Piyasada kyron kadar çok tutulmadığından muhtemek yedek parça sıkıntısı.
    -Testlerden öğrendiğim kadarıyla sert süspansiyonlar
    -2 çeker

Gerçekten iki araçta çok güzel ve anladığım kadarıyla SSangyong markasından birçok kişi memnun.
    İki aracıda tecrübe etmiş kişilerden tavsiye ve yorum bekliyorum.
    .......

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kyron zaten makyajdan sonra Korando'nun aynısı olmadı mı ? Baktığınız araçların yıl bilgilerini de yazarsanız daha rahat yardımcı olunabilir diye düşünüyorum.

Kullanan tanıdıklarım var, onlar da memnun olduklarını söylüyorlar ancak Ankara'da yetkili servis fiyasko mesela. Randevu alıyorsunuz, randevu gününüzde şaşmaz sanayiden usta çağırıyorlar. Şaşmazdan gelen usta yetkili servis tulumunu giyip bakımı yaptıktan sonra kendi dükkanına dönüyor.
    Unutmadan, iç plastik kalitesi hayal kırıklığı yaratabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kyron zaten makyajdan sonra Korando'nun aynısı olmadı mı ? Baktığınız araçların yıl bilgilerini de yazarsanız daha rahat yardımcı olunabilir diye düşünüyorum.

Kullanan tanıdıklarım var, onlar da memnun olduklarını söylüyorlar ancak Ankara'da yetkili servis fiyasko mesela. Randevu alıyorsunuz, randevu gününüzde şaşmaz sanayiden usta çağırıyorlar. Şaşmazdan gelen usta yetkili servis tulumunu giyip bakımı yaptıktan sonra kendi dükkanına dönüyor.
    Unutmadan, iç plastik kalitesi hayal kırıklığı yaratabilir.
    Kyron hangi yıl makyaj gördü bilmiyorum.Baktığım araçlar genelde 2011 ve üzeri
    .......

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyaj görmemiş ben karıştırmışım isimlerini

batuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, bir önceki hort konusuna atlayıp yaptığım yorumu burda da yapıyorum. Ailede var ssangyongtan çok memnunlar. 2011 yılında aldık 2 sene kullandım. Çok yakıyor.(9-10lt.ve üzeri) Konforu gayet iyi yalnız o 141hp 2.0 motoru kasayı rahatlatmıyor. Uzun yolu keyifli. Parçası bolcana mevcut. Ssangyong TR distiribütörü olan şahsuvaroğlu maltepe size gerekli ilgi alakayı fazlasıyla gösteriyor. Bakım için götürdüğüm zamanlarda öyle güzel karşılama ikramlar oluyor ki insanın ssangyong alası geliyor. Bizde ki kyron 2011 model 150.000 km.de bir kere yolda kalmadık. Başka sormak istediklerinizde yardımcı olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, bir önceki hort konusuna atlayıp yaptığım yorumu burda da yapıyorum. Ailede var ssangyongtan çok memnunlar. 2011 yılında aldık 2 sene kullandım. Çok yakıyor.(9-10lt.ve üzeri) Konforu gayet iyi yalnız o 141hp 2.0 motoru kasayı rahatlatmıyor. Uzun yolu keyifli. Parçası bolcana mevcut. Ssangyong TR distiribütörü olan şahsuvaroğlu maltepe size gerekli ilgi alakayı fazlasıyla gösteriyor. Bakım için götürdüğüm zamanlarda öyle güzel karşılama ikramlar oluyor ki insanın ssangyong alası geliyor. Bizde ki kyron 2011 model 150.000 km.de bir kere yolda kalmadık. Başka sormak istediklerinizde yardımcı olurum.
    Öncelike ilgi alakanız için teşekkür ederim.Şehiriçinde 10-11 zaten katalog verisi var bu araçların yanılmıyorsam,güzel bir yazılım ile 1 litre kadar aşağı çekilebilinir diye düşünüyorum.
    Konfor yol tutuş ve fren performansını merak ediyorum aslında.
    .......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görüntüsü nedeniyle korando tercih ederdim ben olsam.Kız arkadaşımın babasında var sangyong yıllardır kullanıyorlar ve memnunlar araçtan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 2009 Kyron kullanicisiydik gayet memnunduk yakit da oyle cok uzcek bisey degil icine binince camdan dusecek gibi oluyor.sürüş pozisyonu yuksek donanim fena degil yalniz ic gostergeler vs isuzu kamyondan hallice.Mumkunse dolusunu hatta ici renklerilerini almaya bakin parasinin hakkini fazlasiyla verir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)