bende yıllardır turkcell kullanıyorum hazıran da kontrat bıteecek dırek kupmu freezone mu herneyse ona gececegım vodafone en mantıklı
bende yıllardır turkcell kullanıyorum hazıran da kontrat bıteecek dırek kupmu freezone mu herneyse ona gececegım vodafone en mantıklı
Merhabalar
Sixtr rent a çardan araç kiralayacağım Turkcell kurumsal yada profesyonel illere % 25 indirim var yardımci olabilir birisi varmıdır
- sadece numarasını yazacağım gelen SMS deki şifreyi belirtecek ve % 25 indirim kullanma hakkı kanacağım
Yardımcı olan olursa sevinirim saygılar.
...................SF CiviC
Ne olursa olsun turkcellden vazgecme derim. Yaz aylarinda yalovada oluyorum (altinova) hani şu boy boy korfez koprusu yapiyoruz diye reklami yapilan yer..turkiyenin gobegi , inan vodafone ve avea çekmiyor tepeyede ciksan cekmiyor yerin dibinede girsen cekmiyor.neyseki artik sabit oturmuyorum orada yoksa cildiriyodum eskiden, once vodafone kullandim sonra aveaya gectim bu ikisi pismanlik.. ama suan avea kullaniyorumtarife soruna gelirsek, eger cidden sayfiye yerinde falan oturmuyorsan aveada aile pakediydi sanirim oyle bi paketteyiz, 1 sene taahhut ediyosun 3 kisi 70 lira sabit ,her yone bedava , ucumuzun arasinda bedava , internet 6uada 8 gb ti mesajlasma bedava.galiba boyleydi bunu bi arastirmani oneriyorum
turkcell'den ciddi gıcık kaptım, yılların abonesiyim bana iteliyor yeni gelene kampanya üstüne kampanya yapıyorlar.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
yoo normalınde de var bu tarıfe http://www.turkcell.com.tr/kampanyal...-39-kampanyasi bulun 25 yasında bırının tcsını gecın ben oyle yaptım![]()
Dağ başında şantiyedeyim. Daha önce Avea hat kullanıyordum 1200 dk 1000sms 4 gb internet 52 tl ödüyordum. Ama şantiyede çekmediği için Turkcell e geçtim. Şimdi 1000 dk 1000 sms 4 gb turbolu 6 ay boyunca hediye 6 gb toplam 10 gb internet paketine geçtim 59 lira ödüyorum ve heryerde çekiyor.İnternet hızından da çok memnunum.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
2000dk+2000sms+4gb internet 65 tl vodafone
Ucuz olsun hızlı olsun mantığı ile yola çıkılması sıkıntı kalıteyı ucuza alamazsanız. Turkcell hız olarak gerçekten hızlı ama öpülmeye niyetim olmadığından yıllardır Aveadayım fıyatlandırma ve verdiği performans oldukça yeterli. Ucuz olsun ıstersenız Avea derım he yavaş ama ben şehir içi mekanlarda ölü gibi bi internet hızınıda görmedim gayet yeterli hızı.
DR. OWL
6-7 yıllık Türkcell müşterisiydim.. 500mb 250dk 1000sms(turkcelliçi) 35 tl ödüyordum.. = SAPLAR
Vodafone arkadaşlarım kullanıyor şehrin merkezinde çekmiyor = ÜZER
Aveaya geçtim 2gb 500dk 5000sms 23 tl ödüyorum fatura aşma derdi yok.. = KRALDIR
Hattım 12 yıldır Avea ve her dönemde memnun kaldım, hizmet olarak diğerleri kadar kalite olmayabilir, olur olmaz yerde çekmeyebilir eleştirilerine tamamen katılıyorum ama 12 yıldır olmazsa olmaz anlamda beni sıkıntıya düşürmedi, fiyat olarak hep uygun fatura geldi, hep çok fazla konuştum...
4 Gb internet, 1000 SMS, 1000 Dakika Her yöne; 29 TL
Geçen yoldan geçerken Trcell vitrininde gördüm, aynı tarifenin 5 gb ve 1500 dakika olanı (5 gb internet iki ay sonra 4'e düşüyormuş ne saçmalıksa) 75 TL idi...
Ben aradaki fark için Trcell tercihi yapmam için; iş adamı değilim, aylık kazancım binlerce lira değil, ücretli bir çalışanım... Neden işimi gördüğüm bir hat için her ay 45 TL daha fazla vereyim...
Günlük işlerimi görüyorum, istediğim kişilerle saatlerce konuşuyorum, can sıkıntısından bazen anlık mesajlaşma ile değil sms ile haberleşiyorum... Daha ne olsun.
Uzun lafın kısa mesajı; tavsiye ederim... Gelir seviyen çok yüksekse de; bütün yazdıklarımı unut gitsin...![]()
Üstünüze alınmayın ben de aylık 42 lira gibi sabit bir rakam ödüyordum avea ya ama çekim konusunda sıkıntılarım vardı. Kullanamadıktan sonra ucuz olmuş ne işime yarar biraz daha fazlasını verip turkcell kullanırım ama en azından hakkıyla kullanırım dedim 49 liralık tarifeye geçiş yaptım(59 a kadar gözden çıkarmıştım). Tercih meselesi ama avea kesinlikle hala daha ciddi kapsama alanı problemleri yaşayan bir firma
Turkcell
1000 dk 2GB internet - 1000 sms
55 TL nin altında gelmiyor ki genel olarak 65 falan ek internet paketi aldığım aylar oluyor. Bazen çok memnunum bazen yedi sülalelerine sövüyorum. Başkasına geçsem de farkeden birşey olacağını sanmıyorum.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Turkcelle gectim 3 hafta once iyiki gecmisim. Gnctrkcll 500dk her yone 1000sms k ikullanmiyorum pek 2gb internet. 25tl oduyorum
eskiden kalma bir tarifem var 5000 dk turkcell, 5000 diger operatorler vs, 6 gb internet, 3000 yada 4000 sms/mms, 60 dk yurtdışı konuşma 169 tl gibi birşey. digerlerinde varsa bunlar hemen gecerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)