Yani araç ciddi anlamda tehlikeli onda hepimiz hem fikiriz ancak bizim rocco bakalım bundan da alnının akıyla çıkacak mı görecez![]()
Dr.Ecu
bana göre 200 lere kadar 3 boy önde olursun ondan sonra yavaş yavaş gelmeye başlar. Ama geçemez.
IN BOOST WE TRUST
Gönlümüz Rocco'dan yana nedendir bilmiyorumAma bu iş verilere bakarsak zor gibi
Yine de ROCCO diyorum
![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
Makyajsız kasada (2014 öncesi) 3.0 TDI 245 hp vardı Semih, piyasadaki 3.0 TDI A6, A7'lerin çoğunda da bu motor vardır.
Bence burada sonucu etkileyecek en önemli faktör hangi vites, hangi hızda sıkılacağı ve nerede bitirileceği... Rocco FWD, düşük hızda bassan sarar; karşındaki araç quattro ve torkla yürüyor, yüksek devir/hız da ona yaramaz. O yüzden uzlaşıp, iki tarafa da haksız avantaj sağlamayacak bir aralıkta basılması en güzeli olur. Biz de keyifle seyrederiz.
Bende Brabus D6S li CLS 350 CDI var 4 matic değil 4maticlerden bir tık daha hızlı, 313PS,690NM dilerseniz deneyebiliriz.
Can üstatta burdaymış
valla biz genelde 2. vites 60 65 gibi basıyorduk semihle Otoban asfaltındada en dandik lastikler bile sarmıyordu 250 bg fwdler için. A7 bu hızlarda hangi vites ve devirde olur sen daha iyi bilirsin ?? 3. vites 3000 den aşağı kalırsa 4 çekerin avantajını ilk basmada alamayabilir.
Bence semih bi öne atılacak basar basmaz 150-160 gibi o şekilde devam edecek sonrasında a7 yanına gelip 200 e doğru öne geçebilir. A7 top speedde kolay kolay kesilmiyor vitesler bitene kadar basılacaksa zaten sonuç başlamadan belli olur gerçi onada gerek yok ama 200+ tüm hızlar A7 den yana
bence ilk basınca ne olacağı sonucu belirleyecek![]()
bu olması gereken herşey var dediğiniz nediryani işin özü dyno verisi var mı aracın kaç hp kaç rpm de kaç Nm kaç rpm de veriyor araç grafiği görmeden yorum yapmak zor.
stock ta A7 deler geçer orası kesin de rocco nasıl yüklü bilmek lazım (2.96 kg audi nin 1 Newtonluk itiş gücüne düşen ağırlığı 650 Nm tork var Audi'de ve Quattro mükemmel aktarıyor)
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Araç izmir'de şu an ama sık sık ist ' a gidiyorum denk getirirsek deneriz. Hatta şu değişik giden A7 yide çağırın keyifli olur...
Sessiz ve yakından takip ediyorum Sinan başkan![]()
A7'nin düşük viteslerde torkla yürümesinin daha doğru olacağına inanıyorum (max tork 1400-2800 aralığında üretiyor). Tabi bu benim naçizane görüşüm, Ömer nasıl bir strateji kullanır bilmiyorum.
Bu arada A7'nin sahibi arkadaş haftasonu İstanbul Park etkinliğine gidebilir, ben de İzmir'de olacağım (*****, Ege Rallisi). İzlemeyi çok istiyorum, zaten hava da kötü, siz en iyisi haftaya bırakın![]()
![]()
![]()
Sessiz ve yakından takip ediyorum Sinan başkan![]()
A7'nin düşük viteslerde torkla yürümesinin daha doğru olacağına inanıyorum (max tork 1400-2800 aralığında üretiyor). Tabi bu benim naçizane görüşüm, Ömer nasıl bir strateji kullanır bilmiyorum.
Bu arada A7'nin sahibi arkadaş haftasonu İstanbul Park etkinliğine gidebilir, ben de İzmir'de olacağım (*****, Ege Rallisi). İzlemeyi çok istiyorum, zaten hava da kötü, siz en iyisi haftaya bırakın![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)