Afl farlı sunrooflu bi astra yı golfe değişmezdim highline da dahil. 140 lık astra pek yürümüyo yanlız .
Afl farlı sunrooflu bi astra yı golfe değişmezdim highline da dahil. 140 lık astra pek yürümüyo yanlız .
atmosferik astra gtc'den sonra 1.4 turbonun performansının tatmin edeceğini düşünüyorum astranın yürüyememe nedeni kilosundan dolayı olabilir mi ciddi anlamda kilo farkı var araçlar arasında
düşünürseniz :
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=199723
122lik Golf 140lık Astra'dan iyi yürüyor bunda hemfikiriz.
Yakıt tüketimindede Golf daha başarılı,malzeme kalitesi ve işçilik Golf yine daha iyi.
Görsel açıdan bakıldığında ise(görecelidir) Astra daha yakışıklı ayrıca iç hacmi özellikle diz mesafesi daha iyi.
Kalite, yakıt vs. konusunda Golfün daha iyi olduğunu herkes söylemiş zaten. E ufak dokunuşlar yapacaksan yine golf hertürlü baskın çıkacaktır. Emin ol aldıktan sonra iyi ki aldım modunda olacaksın. Hele alacağın araba Hihgline ise tadından yenmez
![]()
ben golf derim ancak alabiliyorsan 160 lık tercih et derim. sadece bir fikir![]()
kararımı verdim gibi 4 kapı alırsam golf alıyorum ama tek kapı alırsam astra gtc alıyorum yeni gtc'lere aşık oldum çizgisini çok beğendim
Kim diyo golf daha iyi yuruyor diye ben denedim iyi filan yurumuyor tekinde 3 boy astra aldi tekinde kafa bas gittik. Astrada cok guzel agirlik buyuk eksi astrada.oyum astraya
Milyon kez denedik. Astra daha hızlı golften özellikle üst hızlarda
Hangisini daha mantıklı konusuna gelirsek iki aracıda belli dönemler kullandım kalbinizden hangisi geçiyorsa onu alın az çok yakın araçlar
Benim tercihim cosmo manuel navi600 lü astra olurdu
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Arkadaşlar bende VW hastasıyım ama mantıklı olalım, performansı bir kenara bırakın, performans tartışılır lakin kalan hiç bir konuda Golf 6, Astra J ile boy ölçüşemez... Yol tutuş, konfor, kalite bakın hiçbir konuda diyorum zaten VW bunu anladığı an Golf 7 çıkardı (7 yılda bir kasa değişen VW 4. yılın sonunda kasa değişti) Sebebi Avrupa'daki en ciddi rakibi Astra'nın gerisinde kalmamak. 2012 de Golf 7 geldi. Bayağı sağlam geldi. Opel de bu hamleyi ciddiye alıp 2012 nin son çeyreğinde Astra J yi makyajladı ve daha da doldurdu. Şu an kıyasıya bir rekabet var aralarında. Çok ciddi tartışılır Golf 7 ile Astra J makyajlı. Fakat Golf 6 her ikisinin de yanına gelemez.
![]()
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)