her türlü insignia alacaktır. 0-100 değerlerine bakmakla olmuyor 100+km sonrası var 180ps
Printable View
her türlü insignia alacaktır. 0-100 değerlerine bakmakla olmuyor 100+km sonrası var 180ps
Fabrıka verısı top speedlerı aynı c180le ınsıgnıanın, 2 aracta temızse aynı gıderler herhalde:)
2011 model C180'i boy boy geçiyorduk kuzenin 180'lik Insignia ile. Kısada, uzunda, havada, karada Insignia alır.
Ikı araçta aynı arkadaşımda vardı. Ikısınede gazlarken binme fırsatım oldu. C180nin şansı olacağını sanmıyorum
ınsıgnıa 180 lık lpg lı olanını surdum o tank nasıl oyle hızlanıyor zaten sasıırıyor ınsan tahmınımce ınsıgnıa aca aca gıder 250 260 lara cabuk cıkıyor cunku
insignia bravo multiair ile kalksa sonuç ne olur ? insignia kaçtan sonra açmaya başlar arayı ?
bravo 140 hp 230 nm
insignia 180 hp 230 nm
bravo 1275 kg
insignia 1503 kg
bravo 0-100 , 8.9 sn
insigina 0-100 , 8.9 sn
150-160 a kalmaz. 100 den sonra aça aça gider insignia :D
İnsignianin 3 vites 80 100 de basilirsa çok farkli gider gitmez gibi gözükür baya uzar gider tikanmadan çok rahat gidiyor :)
insignianın 0-100ü kaç acaba
8.9 katalog verisi aykut, ağırlığını 3. viteste atıyor insignia.. :D
Deneyin artık her seferinde acıp bakmaktan yoruldum :D
Aykut Çanakkalede her yer insignia, tut birini dene delsolle :)
Abi ben denedim 1.6t 180hplik versiyon ile. Sıfırdan kalktığımızda tutunan asfaltta kalktık, acımasızca idi ben 1'de bile sarmadım 210'da 3 direk falan oluyor. Artık 15 ya da 16 boy falandır sanırım, 2'de 80'de bastığımızda direk sayısı 2'ye düşüyor. Denemeler 2'ye 2. Arkadaş iddaalaştığı için denedik yoksa muadili değil pek biliyorum. :)
aykut sen hangı arabayla denedın ınsıgnıa sasırtmıs senı :D
Emre selam. Yahu vallahi ben de sasirdim arabayi ilk aldigim zamanlardi. Insignialari da bilmiyorum simdi yalan yok. Kucuk sehirde hemen goze battik tabi delsol alinca yabanci plaka genc hevesli arkadasin biri atargider yapti hatta o siralar izmirde plaka islemleriyle ugrasiyorum emrecan timurcin hatirlar honda mastersda dukkandayim telefon geldi canakkaleye dondugum gibi denedik sonuc boyle oldu. Hayatta yalan soylemem bu konularda gecildigim videolari da foruma koymusumdur hatta belki sorun vardi arabasinda bilmiyorum tabi. :)
vallaha 230 bg cok var etrafta :D cok farklı gıdıyor motor ıclerıne gırıp 275 280 bg 1.6 t var istanbulda :)
Ben korktum zaten ilk basta, ulen dedim cocuk arabasina guveniyor ki boyle atar gider. Kucuk sehir iste. :D Biz hesapladigimizda delsolun 0-160 16 17 sn civari cikiyor. Tabi yanilma payi cok cok fazla ama 18 ciksa bile insignianin bu kadar onunde olmasi normal kaliyor.
Mersin'de insignia varsa kısa da denemek isterim (bravo m.air) ile.
2013 3,20 d 8 ileri BMW ile 2011 c 180 1.8 cgi 7 ileri Mercedes ile iki sefer denedik hiç birinde Mercedes geçemedi. Fakat aynı BMW 1,6 insigniya ile Kalkış yaptılar 180 den sonra insignia geçiyor. yolun dönüşünde 80 km ile giderken rolde BMW kafa bile çıkaramadı.