off topic...
bir haftadır f10'u inceliyorum; yahu bi aracın bagaj kısmı bu kadar basit yapılmaz ki. bazıları audi'ye şöyle böyle diyor ama vallahi benim a3'ün bagaj bölmesi hem daha kullanışlı hem de daha kaliteli. tamam f10'un bagaj halısının altında yedek lastik falan yok, akü var ama halının kenarları falan bu fiyat seviyesindeki bir araç için kaplanmış olmalıydı. halıyı kaldırma mekanizması da çaputtan; hani şu focus'larda, fluance'larda tercih edilenlerden. diğer yandan bagajın her yanı girintili çıkıntılı. mercedes'inkiyle hemen hemen aynı hacim; 520 lt ama mercedes'in bagajına sığan valizleri f10'unki almayabilir. onu da geçtik, bagajın içine doğru başınızı hafifçe eğin; pandizotun altına denk gelen yerde koskoca metal kısım kabak gibi ortada, görürsünüz. insan orayı bi plastikle ya da kauçukla falan kapatır yahu. son olarak bagaj kapağını kaldırın, kenar çizgilerinde kalın ve çirkin kaynak izlerini görürsünüz. a3'te yok böyle birşey. ha audi'yi gene övdün dersiniz şimdi siz ama bunlar gerçek. detaylı işçilik ve malzeme konusunda audi harbiden iki markadan da önde. bakın her konuda demiyorum; işçilik ve malzeme diyorum. ileride f10 almayı düşünüyorum bakın onu da hesaba katın yalnız.