Cuma aksami 2 arac deneme yapicaz 60-210 arasi.sonuc sizce nolur.
Mini - 184 hp 260 tork 1380 kg 4 ceker stock.
106 - filtre-egzoz oldukca cigerli![]()
Cuma aksami 2 arac deneme yapicaz 60-210 arasi.sonuc sizce nolur.
Mini - 184 hp 260 tork 1380 kg 4 ceker stock.
106 - filtre-egzoz oldukca cigerli![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
İlk başta 106 hafif önde olur gibime geliyor ancak 150 km/h civarı mini hafiften geçer diyorum.
Countryman sahibi arkadaşımız var cafede denk gelince mutlaka araba muhabbeti yaparız.
Hızlanmasının yavaş olduğunu,çok ağır olduğunu söyler durur her zaman,şimdi zaten bunu verip kalamış Mini'den otomatik Cooper JCW yada Countrymn JCW alıcak.
Bende bir Countryman sürücüsü olarak şunu söyleyim. Araba 205 km gibi kesilyor. Deneme Mini kadranına göre 210 da yapılacaksa Mini nin işi zor bence. 200 e kadar rahat çıkan arabanın nefesi adete 206-208 gii bitiyor. Ben oldukça keyif alarak kullanıyorum. Alt devirleri benim S3 den dolu mesela ama üstler zayıftır.
Ali Can Calis
bunlar hep kask işteCooper'a notumu vermiştim abi ben çok çok kafa çıkarır bence 106 150 gibi falan cooper zıplar.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Ozaman oyumu adminlerden rica edip geri almak ve GTİ'a vermek istiyorum![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Bemim araba standart ve 2 çeker. 4 çeker le şanzıman oranı varmı bilmiyorum açıkcası. Yokuş aşağı uzunda bassan veya arka rüzgarla eminim 220 lere rahat çıkar. Ancak benim grnel tecrübeme. Göre farklı zaman ve yerlerde bastığımda bu araba 208 gibi bitiyor. Sonrası eğime rüzgara ve zamana kalmışZaten toplasan herhalde 3-4 kez maks sürat kasmışımdır. Benim eski r53 s de 230 lar gibi kesiliyordu.
Ali Can Calis
normal yahu arabanın yüksekliğini falan işin içine katınca o hızlarda kesilmesi,
tiguan da öyle mesela örnek olarak, belli bi hıza kadar gayet tatminkar sonrası duvar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)