Kalmamış mı kıyıda köşede bir tane elinde![]()
Araştırıyorum sunrooflu filan ama makineden zaten az var heralde piyasada. Bakalım hayırlısı belki çıkar karşıma bi tane![]()
1 sene önce deli gibi araştırırdım hiç bir servis tavsiye etmedi parça konusunda özellikle arkadaki parçalar için, ona rağmen motoru gidişi hakkında olumlu bilgiler ve aracın şekli itibariyle inat edip ıspartadan antalyaya gittim bi araç için geri hurda çıkınca vazgeçtim practica sevdasındanondan sonra 306 almıştım ama hala uktedir içimde practica 1 gün boyunca şöyle bi gezmek isterim temizi ile
bende baktım buralarda ama; klima olanda sanruf yok; ikisi olanda otomatik vites oluıyor. Manuel klima sanruflu yok. Birde 2. eli çok sıkıntı araçlarmış... bende vazgeçtim. Bostancı sanayide mavi bebek gibi war 1 tane ama oda sunrofsuz
o peynir kutusu tenekesini mazda zaten çok iyi biliyor özellikle BH ve BJ kasa 323 lerde... 626dan biraz ders alması lazımdı o yıllarda... biri kaya biri kutu kola.... mazdalarla merak etme gayet haşır neşirim yıllardır... mazdamızda var ailede mazda 3 2004.. bundan 20 sene öncede Almanya'dada praktika yer yüzünde daha yokken 88 model BF 3kapı aracımız vardı, o satılınca 92 BG 3 kapı 323 ümüzde oldu... BG bile çok daha kaliteli sonradan gelen prtaktikayla... ben praktikaya kötü asla demedim üstelik eski msjlarıma bakarsan forumda praktikayı savunan az adamlarda biriyim... ama civicle yan yana koymamak lazımcivicle karşılaştıracaksak 323ü astina 1.8 karşılaştırmak lazım... ki astina pis döver civici oda ayrı konu...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Familasi var bizde temizini alirsan sanayinin yolunu unutursun, bisey olsada sanayiye muhabbete gitsek diye bekliyoruz![]()
Kasa kodunu bilemiyorum ama 94 model olan 323 lerdeki malzeme kalitesi konforu honda ancak 2000 sonrası modellerinde yakalayabildi.
Bh kasalarında kalitesiz olduğu doğrudur zira o dönem maddi sıkıntılar sebebiyle tasarrufa gidildi..
Ancak konsolu kalitesiz olsa bile genişlik konfor yol tutuş anlamında civic hiç 323f in ve practica nın yanına yaklaşmasın. Performansa gelecek olursak Honda ezelden beri Mazda modellerinden 50-100kg hafif olur böyle olmasına rağmen aptal şanzımanları sayesinde geçse bile ölümcül farklar atamaz hatta bazen geçilebilir.
Bu arada temiz practica bulursam bende kaçırmadan alıcam.
klimalı olmasa bile yeri hazır bütün tesisatı neredeyse takılı 15 dk uniteyi yakıyorlar servisde 1000 lira. mesela airbag için sadece direksyonda hava yastığı yok tüm mekanizma mevcut misal bir tane airbagli direksyon alırsanız arabanız airbag li olur.tek sıkıntısı abs yok ve fren mesafesi uzun.. 38 m gibi .
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Ne bileyim uzun geliyordu bana bunun 99 4 kapısına binmiştim.pek tatminkar değildi frenleri.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Temizini bulursam bende alıcamda beni aşıyor temizi.
konu biraz eski ama
Connecting site...
kullanan arkadaşlar araç hakkında yorum yapar mı ?
Kaça alınsa iyi, twi ile takas teklif ettim.
Araba güzel görünüyor ve bana yakın![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Connecting site...
Linkteki araç eskıden bendeydi 2 sene önce 7250 gibi bir rakama verdim su an practica piyasası gerçekten fena yükselmiş.
Ef mi practica mi sorusuna gelirsek
1 yıl practica kullandım
3 tanede ef kasa hondam oldu
Practica sorunsuz dur karizması vardır iyi de gider ama biraz parçaları pahalıdır,bana göre biraz sert bi araçtı,çok dikkat çeker yapılınca her benzınlıkte 1 si sorar mutlaka bu ne diye
Ef kasaya gelince ondaki karizma bana göre çoğu araçta yoktur hele bide sunrooflu olursa boncuk..Sürüşü practica dan bana herzaman daha keyifli gelmiştir.Zaten practicayı satıp tekrar ef kasa almıştım
2001 1.4 civic 90hp vs 98 1.5 323 88hp denemesini yıllar önce yapmıştık.Mazda 2-3 boy geçmişti 500mt gibi bir mesafede.Bomontinin arabaydı zaten mazda.Honda'nın şanzumanları kısa da gerçekten leş.Ama son hız konusunda iyiler.
Mazda practica EF'den değil EPden daha iyi yol tutar. Daha kaliteli olduğunu bizzat biliyorum, hiç bir practicayı öldüremezsiniz. Standardını hondalar geçebilir, edebilir önemli değil. Fakat o dönemin hiç bir hondası, practica ile yol tutuş ve kalite yarışına giremez.
Yaz ortalarında falan hep beraber göreceğiz practicanın ne demek olduğunu![]()
Bu arada, stopları var ve 330 lira denmiş, nerede var stopları ben almak istiyorum bir takım. Bir şey yapıcam.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)