Başlıkta belirttiğim gibi bu 2 araç arasında dış görünüşten başka fark var mı?
Ayrıca Türkiye de levin gördük de trueno var mı ?![]()
Başlıkta belirttiğim gibi bu 2 araç arasında dış görünüşten başka fark var mı?
Ayrıca Türkiye de levin gördük de trueno var mı ?![]()
Mekanik aksamda fark yok.
Gövdedeki rijitliği etkileyen fark ise Levinin ve truenonun ön panalleri farklı. Levin küçükde olsa daha rijit.
Türkiyede trueno hiç satılmadı. 80lerde toyota dışında da bir grup ae86 getirdi, o partide de hiç yoktu. Ortadoğu pazarınada trueno hiç satılmadı. Trueno amerika ve uzak doğu pazarı başlıca olmak üzere bazı marketlerde var. Avrupa orta doğu vs pazarında Levin var.
Türkiyede sonradan kesip biçmeyle yada aftermarket parçalarla trueno yapılan birkaç araç var.
Teşekkür ederim güzel bir bilgilendirme . Benimde hayalimde trueno almak vardı nasip değilmiş levine kaldık tabi bulabilirsem =)
Yaş 18, küçümsemek için demiyorum, bilakis kanın kaynıyor belli. Sitede bi AE86 diye arattırıp TRdeki AE86ların son 5-6 senesini bir gör istersen, faydalı olacaktır. Bir tavsiye de, o initial-d denen filmi, japon drift yarışlarını hiç seyretme![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Aynen öylede hayalimdeki arabalardan biri intinal d yi hiç izlemedim oyunlardan kalan bir heves ben de =) .
O kadar mı iyi diyosun =)
O laf bana gelmeseydi bende güle bilirdim =) . Neyse sıkıntı yok
initial d ye başla derim. Her türlü güzeldir.
ülkemizde ae86 olayı ise zordur. Hani olur ama safi hevesle olmaz zorluğunu göze alıp hesap etmen lazım. Sonuçta 28 yaşında bir araç bu.
Toyota AE 86 arayan varsa benimle irtibata geçsin. 1985 Model 4a motor.
Mersin Tarsustayım.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Kardeşim vazgeç 86 sevdasından. Hepimizin içinde yatıyor ama burası Türkiye. Malesef 18-20 yaşlarında insanlar için imkansız sayılır. S13 bile çok zorken 86 mümkün değil. Ya çok iyi iş bileceksin (ki bizim yaşlarda zor) ya da çok paran olacak gerçekten.
4a dediğiniz 4age mi? Blacktop mu nedir?
Hahahahah ne adamsın ilkevcim)
Ae86 toplamak drift spec yapmak hiç kolay değil.
Çok paranız varsa ae86 için uğraşın. Adamlar yıllardır parça toparlıyor arabaları halen yatıyor.
Benim topladığım beyaz levinde şu an 40 bindeyiz.
Yeni projemiz ae86 coupe tahmini bütce araba hariç 40bin tam bir drift spec 400hp gtx30 lu olacak. Gidin s13 veya e30 alın binin daha iyi, hiç değilse arabanıza binersiniz)
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)