User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: dci megane mi tdi polomu?

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok o kdarda degıl tabıkı megane 2

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw yapınca gözü kapalı kaliteli oluyor tabi insanımızın bakış acısı ne diyim. neyse ama umarım kalite konusunda meg 3 le poloyu kıyaslamıyorsundur daha kaliteli derken.. herkesin kendi tercihi saygı duyarım.
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tane plastık kalıtesı degıl polo her turlu megane dan kalıtelı bır arac gerek alt takım gerek ıc mekan gerek kaporta gerek saglamlık gerek motor olarak konu 2 tane plastık kalıtesı degıl yanı ha donanımına bıısy dıyemem ama abartmayın 2 sene megane kullandım 1 senede 2012 polo kullandım...
    Arkadaşlar marka fanatikliğine gerek yok, en başta da yazılmış segmentler farklı. 90-100 ileile giderken yanından otobüs geçince hangi arabada daha güvende hissediyorsun, minik poloda mı, daha oturaklı ve sağlam kasaya sahip Megane III'de mi? Ben polo megane kıyaslamasına Megane diyorum kısaca. Rüzgar sesi testlerine bak, hangisi daha sessiz? Sınıf farkından dolayı Megane poloya göre daha sessiz konforlu ve güvenli. Ha bir de euro ncap testlerine bak, burundan çarpışma sonrası hangisinde yaşam alanı daha fazla zarar görmüş, zaten kararını verirsin.

Golf - Megane III ya da Megane Coupe-Rocco kıyaslaması olsa hadi golfün malzeme kalitesi daha iyi deseniz kabul edeceğim de standart polo için demeyin bunu. Komik oluyorsunuz. Bu arada megane III için baz aldığım üretim ithal üretimdir. Yerliler benim gözümde klasman dışı, ikinci arabamız yerli megane III olduğundan yerli ithal arasında dağlar kadar kalite farkı var gerek montaj işçiliği gerek malzeme kalitesi olarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar marka fanatikliğine gerek yok, en başta da yazılmış segmentler farklı. 90-100 ileile giderken yanından otobüs geçince hangi arabada daha güvende hissediyorsun, minik poloda mı, daha oturaklı ve sağlam kasaya sahip Megane III'de mi? Ben polo megane kıyaslamasına Megane diyorum kısaca. Rüzgar sesi testlerine bak, hangisi daha sessiz? Sınıf farkından dolayı Megane poloya göre daha sessiz konforlu ve güvenli. Ha bir de euro ncap testlerine bak, burundan çarpışma sonrası hangisinde yaşam alanı daha fazla zarar görmüş, zaten kararını verirsin.

Golf - Megane III ya da Megane Coupe-Rocco kıyaslaması olsa hadi golfün malzeme kalitesi daha iyi deseniz kabul edeceğim de standart polo için demeyin bunu. Komik oluyorsunuz. Bu arada megane III için baz aldığım üretim ithal üretimdir. Yerliler benim gözümde klasman dışı, ikinci arabamız yerli megane III olduğundan yerli ithal arasında dağlar kadar kalite farkı var gerek montaj işçiliği gerek malzeme kalitesi olarak.
    ben megane 2 ıle bu yorumları yaptım 3 u nerden cıkardınız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben megane 3 le yaptım karşılaştırmayı, konu başlığıda 2011 megane için megane 2 nereden çıktı. polo daha kaliteli malzeme ve işçilik olarak. Direksiyon hissiyatı, sürüş zevki ve hafif oynamalarla alınan performanstada polo daha üstün diğer her konuda megane üstün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben megane 2 ıle bu yorumları yaptım 3 u nerden cıkardınız ?
    2011 yılında megane 2 üretiliyor muydu??? Konu sahibi arkadaş 2011 megane görüşü istemiş.

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polonun direksiyon tepkileri gayet güzel iyi yol tutuyor hızlanması güzel ve kalteli her yönden.yüksek hızda hiç tedirgin etmiyor

ama donanım yerlerde.ikisinide kullanıp bı karar ver bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo kullanmadım değil kullandım 2006 1.4 comf sadece dizelini kullanmadım plastik kalitesinden kastınız şapatanak diye açılan plastik bardak tutacağı galiba polo iyi güzel hoş da megan derseniz işler değişir.bugun 1.6 temiz tdi ler 40 dan aşşağı değil o fiyata çok güzel meganlar var polo da arka camlar bile manuel en basitinden milletimizde ön yargı hala kırılamamış ww mii ooo tamam gözü kapalı al

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok o kdarda degıl tabıkı megane 2
    megane 2 ile aynı model poloyu kıyaslasak bile megane her türlü kalitelidir megane 3 le aynı model poloyu kıyaslamak zaten gereksiz olurda megane 3 le golf 7 kıyaslancaksa golf her türlü ezer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polo, yerli üretim megane dan kalitelidir
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo, yerli üretim megane dan kalitelidir
    Bu ön yargı hiç bitmiycek sanırım neye göre kime göre yerli üretim megane kalitesiz x vatandaş arabasına bakmaz ilgilenmez a noktasından b noktasına gitmek için kullanır sonra forumda yazar bu araba çok dandik her tarafından ses geliyor hiç sorma gereği duydunuzmu ? Arabanızın bakımların yaptırdınızmı lastikleri ne durumda vs diye. Sizin aracınız ispanya üretimi ispanyadanı yaptırıyosunuz bakımlarını ülkemizin ustalarınada götürmeyin o halde onlarda dandik.

cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    foruma biraz uzak kaldım buaralar son günlerde birkaç megane3 e bindim hepside yerli üretimdi araç içinden gelen sesler beni megane den gerçekten çok uzaklaştırdı megane nin +ları çok fakat aracı alıp 2ay sonra satmak istemiyorum 1.6 POLO ARANIYORRR
    İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ön yargı hiç bitmiycek sanırım neye göre kime göre yerli üretim megane kalitesiz x vatandaş arabasına bakmaz ilgilenmez a noktasından b noktasına gitmek için kullanır sonra forumda yazar bu araba çok dandik her tarafından ses geliyor hiç sorma gereği duydunuzmu ? Arabanızın bakımların yaptırdınızmı lastikleri ne durumda vs diye. Sizin aracınız ispanya üretimi ispanyadanı yaptırıyosunuz bakımlarını ülkemizin ustalarınada götürmeyin o halde onlarda dandik.
    Kusura bakmayın ama önyargı değil. Belki Megane II üretimi zamanında yerli ithal üretimlerde kalite farkı fazla yoktu(HB'ler ithal, sedanlar yerli üretimdi, ikisini de uzun süre deneyimledim hatta yerlilerin daha kaliteli olduğunu bile düşünüyordum o zamanlar) . Buna karşın son üç senedir bu görüşüm değişti.
    evde iki adet megane var ikisi de önümüzdeki ay 3 yıl olacak aldığımız. Birisi coupe(Doğal olarak ithal) diğeri de privilige + sunroof hariç tüm ekstraların olduğu full paket 5 kapı megane(Yerli)… Emin olun çok dürüst bir şekilde yerli üretimin çok da başarılı olmadığını söyleyebilirim. Cam ile ön konsolun birleştiği yerdeki fitiller dışarı fırladı, kapı kilit menteşeleri pas tuttu. Alındığı gün direksiyon yanlış açıyla monte edilmişti, serviste giderildi. Direksiyon simidi soyuldu. Ön konsoldan tıkırtılar gelmeye başladı, vb vb…. Ses yalıtımı olarak da coupe inanın daha başarılı. Coupe'de buna benzer bir sorunlar var mı? Çok şükür şimdilik yok. Bir de dokunma hissi olarak emin olun ithallerin malzemeleri daha yumuşak daha kaliteli hissettiriyor. Tarafsız şekilde iki aracın da içine binince farkı zaten görürsünüz… Zaten ilgili forumlarda filan da çok yazıldı çizildi. Benim bundan sonra alacağım araba ne yazık ki Mais üretimi bir renault olmayacak...
    Her iki aracın da bakımları yetkili serviste zamanından önce yapılıyor, her iki araç da yaklaşık 30.000 km'lerde… Günlük olarak birebir kıyaslama yapabildiğim için yazma gereği duydum.

Bu arada konu sahibi arkadaşımız da umarım gönlüne göre Polo dizel bulur, keyifle kullanır…

cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagol arkadaşım buldum sayılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poloların fıyatıda cok yuksek yaaa

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Megane tercih ederdim hatta öyle bi tercih ederdim ki Polo'ya gidip bakmazdım bile
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ikisi arasında megane.. ama ithal üretim olacak.. yerli ile arasında uçurum fark var

megane'ın sürüş sırasındaki tepkilerini ben daha çok beğenmiştim, polo'nun tek iyi yanı kafadan kolay kolay kaymıyor ama megane aynı koşullarda çok daha rahat ilerliyor virajda benim görüşüm..

Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende megane'ın daha mantıklı olacağını düşünüyorum ama kalite konusunda aynı fikirde değilim. Renault firması ceo sunun marka hedefinin vw kalitesini yakalamak olduğunu söylemesi ve yeni peugeot 308'in vw kadar kaliteli iddaa sıyla pazarlandığı düşünüldüğünde vw ve renault kalitesini tartışmak bana göre anlamsız. Ayrıca malzeme ve işçilik kalitesi segmente göre doğru orantılı artacak diye bir durum söz konusu değil(bir çok firmada durum bu şekilde olsada). Mesela a1 in iç mekan kalitesi Premium olmayan bir çok markanın d segmenti araçlarından çok daha kaliteli
    e o zaman frankfurt 2011 de Martin Winterkorn (VW Ceo'su), i30'da o malzemeyi nasıl kullanıpta hala bu fiyata satıldığını dile getirdi diye i30, vw den daha mı kaliteli oluyor?

IAA 2011 Hyundai new generation i30 and Martin Winterkorn (Chairman of the Volkswagen AG) - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar megeanın yol tutus guzel demıs ama bız 2007 di de sıfır megane 1.5 dızel aldık orta paket xenon cam tavan harıc o zamandan bu zamana bınıyoruz yol tutus knosuunda fren konusunda korkutuyo hele rızeye gıderken arabayı surerken tedırgın oluyorum dıreksıyon cok yumusak

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    kıyaslanan araba megane 2 değil yalnız megane 3.. ki megane 2 de yatması hariç güzel yol tutar

ve coupe yi özellikle ciddi anlamda zorlamıştım ben virajlarda, gık demedi açıkçası.. polo ile popo çok kolay önüne gelebiliyor en basit şekilde özetlersek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)