Arkadaşlar 90hp lik doblomdan hiç memnun değilim. 7Lt ortalama yakıyor hiç gitmiyor. Bugün 1.6 almaya gittiğümde ise neredeyse aynı performansı gördüm. Daimi yük çekecek bu aracın 1.6 sını önerirmisiniz? nedenleri ile
Arkadaşlar 90hp lik doblomdan hiç memnun değilim. 7Lt ortalama yakıyor hiç gitmiyor. Bugün 1.6 almaya gittiğümde ise neredeyse aynı performansı gördüm. Daimi yük çekecek bu aracın 1.6 sını önerirmisiniz? nedenleri ile
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yokmu tecrübesi olan?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi multijet'lerin gaz tepkisi pek iç açıcı değil. Ben 1.5 dci 65 hp symbol kullandım. Daha seri diyebilirim. Neden yazılım yapmayı düşünmediniz ?
1.3 mjt ile 1.6mtj arasında çok fark var nasıl fark edemediniz.Rampada falan çok iyi gidiyor 1.6mjt 105 hp.Kuzenimde var yeni kasa akü işi ile uğraşıyor arkada 15-20 adet. akü ile dolaşıyor çok memnun.
Bugün 1.6 olanla twste çıktım. Performansı benim 1.3den kwsinlikle çok çok fazla değil. Düz yolda denedim tabi
yeni kasa 1.6 mjet çok yakın arkadaşımda var uzun şase olanından onlarda sürekli yük taşımak için kullanıyorlar performansından çok memnunlar zaman zaman benimde kullandığım oluyor arkası tavana kadar komple dolu iken bile hiç üzmüyor. 1.3 mjet de babamın çalıştığı firmada var gerçekten çok rezil hele yükü doldurunca şehir içinde rampalarda işkenceye dönüşüyor. bide klima açayım derseniz vay haline.
bana göre 1.6mjet hem ekonomik hemde yeterli performansı açısından ideal bir araç.
Tarkan abi bizde 1.3 75lik Fio ve 1.6 105lik Linea var 2 sinide sürekli kullanıyorum aralarında çok fark var. 1.6 çok iyi gidiyor. Rampada 1.3e göre coşuyorYakıt tüketimimiz İstanbul içi 6.5LT
![]()
90 lık 1.3 yazılım ile 1.6 dan daha iyi gidiyor ve 1.6 nın servis masrafları ciddi fazla 1.3 den.
Abi bendeki doblo 1.6 surekli uzun yol gidiyorum biliyorsun. 6.5 litre ortalama. Caddy kangoo vs doblo disinda herhangi bir arac tavsiye edebilirim. Doblo aldim alali kronik yorgunluk cekiyorum. Arac hafif ticari kullanicilarina tepki olarak yapılmış.
Abi ben sana citroen berlingo öneririm. Hem yakıt anlamında çok iyi hemde performans olarak yanlış hatırlamıyorsam 105 miydi 110 muydu eski şirketimizde kullanıyorduk gayet memnunduk.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Kangoonun sürüşü çok rahat 105lik 6 ilerileri iyi gidiyor ama kaldırdılar şuan onları sanırım
Doblonun performans ve yakıtından memnun olmayan çok var
Golf MKVII 1.6 Tdi
1.3 90Hp ye daimi 1200kg civarı yük koyuyorum. Tabiki çekmiyor, gitmiyor ve çok yakıyor. Boşkende uçtuğu söylenemez. Ancak dediğim gibi boş 105liği denedim onunda vitesi iyice kısa ve gene gitmiyor. Yükte mutlaka farkeder. Ancak 7 lt yi geçmesin istiyorum. Birde 130-140giderken bağırmasın
Citroen Berlingo 1.6 110 hp ya da 112 hp 8 subaplı yeni seri Hdi. yi öneririm hele chipli tadıdan yenmez bir sürün demek istediğimi anlayacaksınız.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Zenit teppee düşünmedim değil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)