citroen C1 kullana varmı beyler
benzinli olanında 1.0 toyota motoru varmış... 180 kuruş yakıyor. buna sıralı sistem lpg taktırsak ne olur acuba?
eğer performans kaybı olmazsa süper bi olay olur. 110 kuruş falan yakar
citroen C1 kullana varmı beyler
benzinli olanında 1.0 toyota motoru varmış... 180 kuruş yakıyor. buna sıralı sistem lpg taktırsak ne olur acuba?
eğer performans kaybı olmazsa süper bi olay olur. 110 kuruş falan yakar
bence performan kaybı olur zaten 3 piston araç arkadaşım eşine aldı muğladan gebzeye getirdi çok güzel ve çok ekonomikbir araç olduğunu sölüyor ama banakalırsa alıcaksan bence hiç lpgye girme zaten çok az yakıyormuş
ya ne bilim, madem ekonomi takılıcam bari dibine dibine vurayım, sineğin kanadından yağ çıkartayım diyorum![]()
Araç sahibinin söylediğine göre c1 1000 toyota motoru ve 35 litre benzinle 700 km yapıyormuş.buda demek oluyorki kmde 0.174 lira yani 100km de 5 litre yakıt yakıyor demektir...cok iyi rakam![]()
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
Bir kız arkadasa aldık, cok memnun...
Yakıt tüketimi makul, lpg gibi maceralara girmeni tavsiye etmem.
Yakında lpg benzini de gecer cünkü herkes son zamlardan sonra lpgye geciyor.
180ykr cok iyi bir deger, biz dizelle o degerleri yakıyoruz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
teşekkürler arkadaşlar
toyota aygo, citroen c1 ve peugeot 107 3 de ortak platform stratejisinin ürünü araçlar işin içinde toyota oldugu icin iyi olacagını dusunuyorum![]()
Yaris daha mantıklı bence c1'e göre,aralarında 2.000ytl fark var.
C1'in içi çok basit oyuncak araba gibi,yaris daha derli toplu.
daihatsu cuore de de aynı motor vardı
bi arkadaşım da vardı cuore, izmir mahalli draglarda 1.4 kategoride 3. oldu kupa aldıgeçildiği araba da swift gti, swift e denk gelmesedi 2. de olurdu
670 kg gibi bi ağırlkta olduğu için psikopat gidiodu walla1.6 ların peşinden ayrılmıoduk.
gerçi konumuz c1 ama .. aynı motor olduğu için yazdım.
1.3 86 bg lik corolla motorunun 1 silindir eksik versiyonu diye biliyorum.
cuore hepsinden ekonomiktir hafif olduğu için ama diğer arabalarda da çok fazla fark edeceğini sanmıyorum. bu arada filtre ile psikopat bi ses çıkarıyo araba aklınızda olsunbiz arkadaşın arabasına konsantre subaru diyoduk
![]()
bu arada şehirler arası km de 18 ykr 1.0 bi araca göre çok deil mi yaw???
ben ies le yaklaşık 20-21 ykr yakıyorum, full yüklüyken hemde...
yaklaşık 4 yıldır toyota yaris kullanıyorum(1.0-vvti)
benimde bildiğim aynı motoru kullandılar C1 içinde.
bildiğim kadarıya c1 800kg civarıymış benim araç 920kg civarında.
şehir-içi kullanım için bence gayet yeterli. Ama şehirler arası vs... dersen çok tatmin etmez 1.0 araç.
Benzin tüketimini biraz yanlış söylemiş bence sahibi. 1 full depoyla 80-90km hızlarda 800km üstü yapıyorsun. Tabiki 110 üstüne çıktın mı yakıt tüketimi %40 artıyor.
Yol bilgisayarının 4.5-4.7 lerde seyrediyor 90 civarında ama 110km üstünde 9-10 civarını buluyor.
LPG olayına gelince başka bir forumda yaris 1.0 a taktırmayı düşünen birisi olmuştu ama sonuç ne oldu bilmiyorum. google filan aratırsan bulabilirsin muhtemelen.
Bana sorarsan çok gereksiz olur.
Ayrıca araç 3 silindir değil 4 silindirli sıralı tip.
SIRION unun verilerinde 3 silindir diyor yanılmıyorsam, sirion ile kullandığı motor aynı değil bence.
Motor Model:
1SZ-FE
![]()
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
107 aygo c1 ler 3 silindir.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
arkadasımın 207 si servise gidince gecici vermişlerdi 107 tek kapı gibi duruyo arka camlar kelebek misalı acılıyo sadece 2de 100 -105 mi ne görmüstü ztn gitmio daha
yarisi olan bi arkadasım var enazından daha araba gibi duruyo hertarafında bi göz var yol bilgisayarı saka gibi seyler gosteriyo![]()
1881 - 193∞
Yaris'ten ucuz olsa 4000-5000 ytl kadar kesinlikle 107 yada C1 derim ama 2000 ytl fark varsa Yaris daha mantıklı. 3 silindir motorlar biraz titreşimli çalışmıyorlarmı. Açıkçası hiç sürmedim bu aygo,107,c1 platformundan bir araç.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
saolun arkadaşlar gayet faydalı bilgiler aldım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)