arkadaşlar sizce her türlü yol durumunda en iyi lastik hangisi =? sadece tıklayın.. tesekkrler
arkadaşlar sizce her türlü yol durumunda en iyi lastik hangisi =? sadece tıklayın.. tesekkrler
EJ25,
İyi de listede en büyük lastik üreticilerinden Michelin yok![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
arkadşlar ucuz uzakdoğu lastikleri almayın kendi e30umda kumho vardı bütün virajlarda neredeyse yanlamaya başlıyor
ama bnde bridgstoneciyim![]()
Hangi lastik kadar hangi modeli de önemli bence. Bir kullanılacak araç vsvs. En iyi kim seçmiyoruz sanırım.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bence Bridgstone , F1 de tek lastik tedarikçisi bir marka ve bence çok başarılı özellikle Adrenalin.
bende 225x45x17 yokohama var alındığı ilk kısa bir donemde ii ama genelde havaciva hiç memnun değilin o grupda bridgstone sağlam lastiktir bence kumhoyu geç zate
bu firmalar arasında brigstone secerim ama bence bu karşılaştırmayı trde satılan tum lastikleri katarak yapmak lazım cok ilginc markalar var tr de az reklama sahip ancak cok cok iyi olan ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bridgestone, yük sınıfında, performans ve yüksek performans sınıflarında olsun Bridgestone'un en kötü hali bile bir çok markanın '0' ından daha iyi davranış sergiliyor![]()
Bridgestone Potenza Adrenalin RE001![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)