biraz daha fiyat olarak çıkabiliyorsanız vw kullanıcısı olmama rağmen 1.75tb guilietta tavsiye ederim..
Printable View
biraz daha fiyat olarak çıkabiliyorsanız vw kullanıcısı olmama rağmen 1.75tb guilietta tavsiye ederim..
İkiside güzel araba ama tercihim gulietta olurdu..Tasarımı çok güzel , arkadan o dursun sen izle..
Arkadaşım alana kadar alfaları pek bilmiyordum ama kullanımı , görüş mesafesi kabin genişliği vs çok iyi :)
Araçlardan biri 4 kapı biri 2 kapılı olduğundan kullanım şartlarına göre tercih yapmalısın :) Performans adına çok farkediceğini düşünmüyorum yalnız alfanın iç tasarımının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
para problemi yoksa 1750tbi 235hp alınır böylece dolu roccoların gücüne stokken ulaşılmış olur
Şahsen benim de hayatım da yapacağım en zor tercih olurdu.
1.4 Alfa vergisi yıllık 827,00 TL - 1.7 Q Alfa vergisi 1.457,00 TL çok da bir fark yok aslında aralarında ama yakıt tüketimi çok yüksek 1.7 nin
Roccoyuda alırsam ödüllü şanzıman DSG için alırım :) roccoda candır ya. :) ne diyelim. İkisi arasında gidip geldim bir an bende.
Ama emin olduğum birşey var ki 2. el de VW 2 tık önde
juliet'i bilmiyorum ama rocco'nun direksiyonu oldukça net ve direk çalışmaktadır.
Rocco en garantisi ama öneresim hiç gelmiyor hiç sevmem kendilerini
Alfa daha iyi bir seçim olur..
sebepsiz alfa diyorum
Alfa romeo çok şık
İkisinide kullan ne olacakki ilk önce scirocco al kullan sat sonrada guiletta ya binersin
alfa kullanmayanların yorumunu cıddıye almamanı öneririm bir alfisti gerçeği vardır ve bir kere sahip olduysan başka arabalarda hep ya ararsın yada sureklı onunla kıyaslama hissi uyandırır sende. alfa çok farklı bir araçtır. beyaz bi rocco ve uzerınde kırmızı hilalle kızılay kervanına çok kolay katılabilirsin ama sana hiçbir zaman özel hissettirmez kendini. alfa dısarıdan hep ön yargıyla bakılan bir araçtır birkere kullanıp sahip olduktan sonra bir cisme bakış açın bir anda ancak bukadar değişebilir dedirtir sana.. hem servisinin bir doğuştan daha pahalı olabilme ihtimalini sen düşün? ne kadar olabilir ki :)
Dizel gui kullandım. Belki dizel olmasındandır fakat sürüş, konfor olarak rocco daha başarılı gelmişti. Belki 170hp lik modelde farklılık gösteriyordur.
Tasarım yorumu yapmayacağım sahşa munhasır bir konu. Fakat bir tanesi hb bir tanesi coupe araç.
150 km kadar guiletta 1.4 170 hp tct şanzumanlısını kullandım .. Beyaz cam tavan Arkafa difizör Ön farlar karartılmış 3.5 cm yaylar vardı araçta .. Acıkcası bu kadar net ve bu kadar ilgi çeken araç piyasada 200 bin lerden başlar :D .. Her ışıkta bakanlar bu neymişki diyenler .. Yanından geçtiğin araçlardaki insanların bakışları yeter..
Yol tutuşu bence cok cok iyiydi özellikle araç arkasını hiç bırakmıyo .. Dreksiyonu diğer araçlara göre turu daha az buda uzun yolda ve virajlarda cok cok netlik kazandırıyor.
Perfonmans konusu kşiden kişiye değişir hiç rocco kullanmadığım için aralarında fark varmıdır bilmiyorum ama ciddi ciddi yapıştırıyo..
Tct şanzuman özellikle bahsetmek istiyorum. Dsg yle kafa kafaya gider hem hız hem dayanıklılık olarak. cok cok kararlı ve tepkimede gecikme hissetmiyorsunuz.
Yalnız içerdeki bazı sesler özellikle koltuğun bel kısmındaki bir ses var guilerde kronik galiba deli etti yolda cok değil ama bi wv kadar tok değil tabi ki ..
Cok uzatmadan daha ruh lu daha spor araç kavramına daha cok yakışan cok cok ilgi cekici ve farklı tasarıma sahip olan bir araç .. Sonucta her yerde scirocco var ama gui cok nadir ve insan görünce bir daha bakıyo .Roccodan eksiği var mı yok mu tartışılır
alfa diyorum...
dna sistemi harika yükleme konusunda alfa marka istiyo yoksa beyin kısıyo kendisi ss cat back novitec rosso box ile 210 hp alırsın diye umuyorum..
dün roll yaptık ben alfa kullanıyodum mini cooper s r56 ile denedik 1.2 viteslerde alıyorum s'i sonrasında açıyodu s ben 180de iken o 200deydi..
araçlar stok..
alfa manuel dışında alma.