User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: BMW E46 compact

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BMW E46 compact

Tech Turkey üstadları sizlerin yardımı,görüş ve önerilerinize ihtiyacım var..

Uzun bi araştırmadan sonra E46 Compact 316 ti alma kararına vardım.

Bu aracın olumlu-olumsuz yönleri nelerdir,alınırken nelere dikkat edilmeli en önemli hususlar neler ?

Bu konularda yardımcı olursanız memnun olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 yilinda 0 km almistik.Hatta su anda satilik beyaz HK plaka.
    Mumkunse 2004 model ve ustu almani tavsiye ederim.Alt modellerin mtorlarinda sikinti vardir en son.
    M Paket kesinlikle tavsiye ederim.
    LPG kullanilmamis olursa motordan cok iyi verim alinir diye biliyorum.Diferansiyel,yuruyen aksam iyi incelenmesinde fayda var buyuk masraflar acabilir.
    Simdilik aklima gelenler bunlar.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 yili altindakilerdede ayni motor var. 2004 model altindaki sikinti su: Aracla gazlar yanlar cok zorlarsan triger zinciri atabiliyor Sonrasi ***** supaplar vs. Zamanimda bununla ilgili iyilestirme cikti ve bakima gelen araclarda servislerde ucretsiz yapildi. Yapilmayanida piyasada oldukca vardir. 2004 oncesi bakiyorsaniz o konuyu net arastirin derim.

m paket
    fonkiyonel direksiyon
    sunroof
    digital klima

bu dortlu can alici dortlu. Ne kadar var o kadar makbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde 2002 modellere denk geldim ve bir kaçı m paket diğerleri normaldi fakat dediğiniz gibi sunroof,digital klima,fonksiyonel direksiyon olmasına özen gösteriyorum şu an için 2 m kapat 2 de normal tamponlu compact a yogunlaştım..

M ler nedense 200 bin km den aşağı yok,alman teknolojisinde bu km ler acaba sıkıntı yapar mı onu da bilmiyorum..

Bu arada tespit çok iyi yanlama,hoplama,zıplamada triger zincir atmasını yabancı forumlardada inceledim

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fexzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde 2002 modellere denk geldim ve bir kaçı m paket diğerleri normaldi fakat dediğiniz gibi sunroof,digital klima,fonksiyonel direksiyon olmasına özen gösteriyorum şu an için 2 m kapat 2 de normal tamponlu compact a yogunlaştım..

M ler nedense 200 bin km den aşağı yok,alman teknolojisinde bu km ler acaba sıkıntı yapar mı onu da bilmiyorum..

Bu arada tespit çok iyi yanlama,hoplama,zıplamada triger zincir atmasını yabancı forumlardada inceledim
    Zamaninda bende niyetlenmistim. Arabaya baktik ettik hersey ok. Son anda sıkı bir bmw ci arkadasim engel oldu. bu triger olayini anlatti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamaninda bende niyetlenmistim. Arabaya baktik ettik hersey ok. Son anda sıkı bir bmw ci arkadasim engel oldu. bu triger olayini anlatti
    Fena takılmış durumdayım ama içime kurt düşürmüyor değil,o kadar problem çıkaracak bir durum mu onu anlamış değilim

DoguErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 seneye yakın kullandım vanos problemi oluşabiliyor ona dikkat etmeni öneririm 1800 tl gibi bi fiyat vermişlerdi 2 sene önce, triger olayına ben denk gelmedim tek problem vanos oldu onun dışında sunroof lu olursa mekanizmaya dikkat et açılma kapanmada problem varmı diye

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben uzun süre takip ettim. kesinikle mantıklı bir araç. o fiyata o konfor o donanım yok. sadece dış görünümü biraz farklı eğer dış görünüm olarak seni tatmin ediyorsa başka sıkıntı yok demektir. ben tek kapı a3 le 3.16ti arasında kalmıştım. a3 ü dış görünüş olarak çok beğeniyordum. 3.16tiden inip a3 e binince sanki attan indim bindim eşşeğe (aralarında 5 yaş olmasına rağmen). sonra a3 ten vazgeçtim. araç kredisiyle aldığımdan yüksek model diye gittim c4 vtr aldım. ama aklımda kaldı kredi biter bitmez muhtemelen satıp durum olursa 3.18ti almayı düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heralde biraz daha riske girip bulabilrisem 325,bulamazsam biraz daha zorlayıp 323ti alma kararında yavaş yavaş araştırma ile ilerliyorum,umarım en güzeli olur.

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    318ti da düşünebilirsin, 316ya kasa ağır geliyor hantal kalır.

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aralar bende e36 ti compact lara takmış durumdayım, bu modelde nelere dikkat etmeliyiz vede hangi motoru tercih etmeliyim? benim için yakıt daha önemli 0-100 ü 11-12 sn civarlarıda olması yeterli
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zincirin atlama problemini halletmek çok basit.. bi parça takılıyor. ki bu zamana kadar taktırmıştır herhalde önceki sahipleri.. çok mantıklı bi araba bi dakka durmayın alın derim.. piyasası da baya hareketli arabanız güzel olursa.. biz bir haftada satmıştık yakın bi arkadaşımın aracını.. alan arkadaş da yine kısa bi sürede satabilmişti ki arabayı kaplattığı halde sattı..

sadece doluluk her bmw de olduğu gibi bunlarda da önemli.. sunroof olmazsa olmaz diğerlerinin hepsi zamanla yapılabilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım güzel bir compact bulurum ama dediğim gibi korkuttuğu nokta zincir atlama problemi

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fexzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım güzel bir compact bulurum ama dediğim gibi korkuttuğu nokta zincir atlama problemi
    valla biz de arkadaşa alırken araştırdık baya ki sınıf arkadaşımdı bişey olsa direk mushulu ben olurdum.. ustama gittik sorduk yalan olmasın zaman geçti üzerinden 200 250 liralık bi parça takılıyo sıkıntı olma ihtimali sıfıra iniyo.. korkmaya hiç gerek yok yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla biz de arkadaşa alırken araştırdık baya ki sınıf arkadaşımdı bişey olsa direk mushulu ben olurdum.. ustama gittik sorduk yalan olmasın zaman geçti üzerinden 200 250 liralık bi parça takılıyo sıkıntı olma ihtimali sıfıra iniyo.. korkmaya hiç gerek yok yani
    Teşekkür ederim bilgilendirme için,yabancı forumlar ve bazı bmw forumlarında aşırı abartılı anlatılmış olsa gerek bu durum,umarım ağız tadıma uygun bir compact bulurum.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003 lerin yarısında var motorlarında problem motor kodları farklıydı yanlış hatırlamıyorsam.

M paket,sunroof,fonksiyonel direksiyon,koltuk ısıtma bu 4 lü olursa tadından yenmez

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşimin arabasını satıyoruz , illa Japon istiyor. İlgilenirsen ilan burda :

BMW 3 Serisi 3.23ti Compact Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 107319833

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşimin arabasını satıyoruz , illa Japon istiyor. İlgilenirsen ilan burda :

BMW 3 Serisi 3.23ti Compact Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 107319833
    güzelmiş, ufak değişikliklerle 2.5 litrenin gücüne yaklaşıyor, emme manifoldu gibi... bence e46 compact alacağınıza e36 compact alın...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)