ya sordugum soruya tabıkı herkes cwp verebılır bılen herkes cwp versın dıye sordumda ben o beyınlerı fln bılmedıgım ıcın dalga sandım tekrar kusurabakma...sımdı ben bu vtec 2 ye neptune takamıcakmıyım anlamadım![]()
ya sordugum soruya tabıkı herkes cwp verebılır bılen herkes cwp versın dıye sordumda ben o beyınlerı fln bılmedıgım ıcın dalga sandım tekrar kusurabakma...sımdı ben bu vtec 2 ye neptune takamıcakmıyım anlamadım![]()
takamazsın Neptune B serısı araçlar ıcın uretılmıs bır olan moduldur
Beyın olarak aem ems
veya
Bazu nun arabasındakı gıbı D17 Beyını + safc olarak bır beyın ısletım sıstemı yapabılırsın
Forumda DENON nıcklı yusuf abı vtec2 konusunda cok tecrubelı bır abımızdır ona sorabılırsın ...
Ewet keçiörende oturuyorum. Bana yakınsan mesai saatleri dışında gelebilirsin tabiiki.
Bu arada ferro mertcanı yanlış anlamış
Mertcan ustam honda konusunda gayet bilgilidir. Aracımla ilgili birçok geliştirmeyi kendisine danışarak yapmışımdır. Aem sensör olayını ay başında halledebilirsem vafc ayarınıda kendisi yapacak.
ewet yanlış anladım yanı aslında su beyınlerı anlamadıgım ıcın yanlıs anladım)bız konustuk zaten kendısıyle sorun fln yok
![]()
vtec2 ye bolt on şunları yaparak tanınmaz hale getirebilirsin
sırasıyla yapacakların
dc 4-2-1 headers
48mm düz boru
stage2 debriyaj
emme manıfoldu swapı
d17 ecu yada greddy menage ultımate ecu - aem ms 30-1030 (aem biraz pahalıdır) sadeece 3 pin yerini değiştirererk k-pro da takabilirsin
eger d17 takarsan safc-vafc yada neo
bıraz daha ılerleteyım dersen crower da egzantrık var d17a2 diye geçiyor
bunları yaparsan vtec2 yı tanıyamazsın eskisiyle alaksız bır araba oluyor
buna birkaç örnek
http://www.streetfire.net/video/vtec...16_1999182.htm
buda saydıklarımın bır kısmı yapılmış vtec2 ıle headers düz borulu vtec2 arasındaki fark
http://www.streetfire.net/video/vtec...41_1999295.htm
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
cok yakın bı arkadsım 1.6 sportuna dc headers-duz boru-otto son susturcu yaptı ses cok tok cıkıyor tatmın edıcı bır ses 1.6 ıes de bu ses cıkmıyor sonucta model farkı var
vtec 2 nin alt devirler iese göre biraz daha canlıdır. Fitek iki bence görüntü olarak daha güzel hayırlı olsun şimdiden.
Yapılı iesle yapılı vtec2 leri kadırıyorlar iesler ayırıyor vtec olmamasına rağmen yapılıdan kastım bu şekilde d17 li beyinli yada emmeli değil orj uzerine kapak kasnak vs..
paşa paşa diyorum (si.. si.. ) demek istemiorum yanlış anlaşılmasınies eğer sağlıklıysa her türlü ayırır gider saniye olarak da ies ağırlık olarakda ies ödedir ve önü açık bir motora sahiptir vtec filan hikaye iesi soch yapsan varya vtec 2 leri ayırır gider vti 'a yakın olur ama karar senindir
![]()
ies'i niye sohc yapıyoruz anlamadım ama yapılmıs örneklerde oldugu gibi vtec2 emisyon ve tuketım amaclı cok kısılmıs bi motora sahip. ies emmesi d17 özetle yusuf abi spec yap da iesler gelsin aynada poz versin der konuyu karıstırırım![]()
Zaten ies, vtec2 lere göre daha açık ve performansa yatkın bir arac oldugu için ies dedim o parçaları iese de gömsen iesde okadar yürür ancak vtec2 ye 7-8 bin harcamaya değermi bilinmez çok para harcamak istiyorsanız gidip alın ama dediğim gibi vtec teknolojisi olduğu halde bukadar verimsiz araç olmasıda düşündürücü işte seçim size kalmış ben kendi fikrimi sundum ben olsam paşa gibi ies alır yapardım çok örneği var forumda...
ne 7 bini 8 bini arkadas anlatiyoruz vtec2 emisyon degerleri ve tüketim için kısılmıs bir VTEC tir. verimsiz falan değildir. yusuf abi spec diye anlatılanların 7 8 binle alakası yoktur turbo yapalım demedik. eşit maliyetle 2-3bin liraya vtec2 daha iyi yürüyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)