Net , SuperB.
Printable View
Net , SuperB.
marka-imaj olarak bence mondeo daha önde.superb sanki biraz daha makam arabası gibi , geniş , rahat vs...mondeo ise son derece verimli olan 2.0 ecoboost ile daha çok özellikle şu 18' lik jantlarıyla daha sportif bir sedan havası veriyor...bence mondeo daha güzel...
http://www.bogpara.com/files/2011_ford_mondeo_2.jpg
dizel mondeo benzinli superb kullandım ikisindede değişik gizli bazı detay özellikler var lakin şimdi bi skoda var birde ford var yani.... ben mondeo diyorum... hem markası hem modeli hem estetiği hem görüntüsü hem gücü hem konforu hem donanımları hemde ikinci elinide düşünmek lazım her şekilde mondeo önde götürür bu yarışmayı... hayırlısı olsun yinede...
+ superb
fakat sanıldığı gibi ucuz değil o göze hoş gelen iyi donanımlı superb ler iyi para, donanımsız superb pek iyi değil görüntü olarak ...
Eniştemde 2011 model 2.0 TDİ Elegance var Superb, dsg şanzıman, dün bi 150 km kadar sürme fırsatım oldu. Cidden alınacak bi araba.. Sürüşü gayet güzel, rahat, konforlu..
Mondeo'dan sa superb tercih edilmeli bencede...
sadece marka olarak şahsi fikrim sikoda nedir :D
mondeo çok daha prestijli
Mondeo diyorum diZayn olarak cok cok guzel bir araba bana gore, bugun e5te sw versiyonunu gordum gemi gibi duruyor..
kesinlikle superb alırım, geçen hafta test ettik arka koltuk genişliği şaka gibi bacak bacak üstüne atıp rahat rahat oturuluyor. ayrıca 2.0 TDI 170 bg 4x4 Haldex + bi sürü ıvır zıvır 100 bin TL ye sıfır alınabiliyor. Bu dolulukta bu fiyatlara başka araba yok. Ayrıca bildiğin VW
Sıfır alınacaksa :
Tavsiye deceksem kesinlikle superB
Kendim alacaksam farklı bişey.
İkinci el alınacaksa :
her halukarda superB
İbrahim, su araca sportif dedin ya :)
superbi kendim alacaksam sw tercih ederim,bana göre sedandan daha güzel duruyor.
ayrıca evet marka imajı olarak bende dahil cogu kiside eski skoda akla geliyor ama bildiginiz passat su anda..
bir önceki kasa 2005 superb kullandım aracın iç genişliği mercedes S i aratmıyor nerdeyse içi çok geniş.özellikle dizel otomatik olacaksa dsg için bile superb alınır.
Ülkemizde malesef araba almadan satmayı düşünmek zorunda olduğumuz için kimse zarar etmek istemiyor araç satarken ve bu yüzden de hayalindeki arabayı sadece ekonomik anlamda rahata kavuşmuş kişiler alabiliyor eğer ki böyle bir arabaya ihtiyaç duysaydım 5 yıl gibi satmamak koşuluyla vw yerine full bi skoda alırdım
tabikide superB
Goruslerini belirten butun arkadaslara cok tesekkur ederim , farkli gorus ve tecrubesi olanlar varsa lutfen paylasin
:)