şans eseri bir araya gelerek denenen iki araç çok keyifli bir deneme ooldu. video ses kaydı fotoğraf bile yok ne yazık kisadece edindiğim tecrübeyi paylaşimak istedim. hicbir araba ve kimseye karşı da geçme geçilme sıkıntım olmadı o yüzden yorum yazarken bunun göz önünde bulundurulmasını rica ederim..
2. vites vtec altı basıldığında: 2 kafa kafaya bitiriliyor 3 1 1bucuk boy vti önünde 220 lere gelindiğinde arada yaklaşık 3buçuk 4 boy fark oluştu. vtec devrinde basıldığında 2. vitesten 2 sonunda focus vti ın arka tamponunda 220 lere gelindiğinde 4 5 boy gibi ciddi bir fark ama sorasında fark açılıp kapanması ile ilgili bir yorum yapmam imkansız çünkü aynadan o kadar takip edemedim. avantaj focusta olsun diye 100 km ' den basıldığında da ilk gazlama da focus kafa çıkartıo 3 sonunda yarım çamurluk çıkartan vtec 4ç vitese geçince ufak ufak arayı yine açmaya başlıyor.. he en zevklisi de bana kalırsa 3. vites 70 ten basıldığında oldu. focus eleke çevirdi
tabi herşey performans değil.yeni focus gerçekten akıllara zarar bir otomobil düşük yakıt tuketımı, ınanılmaz derecede basarılı oldugunu dusundugum yuol tutusu ve frenleme kabılıyetı sayesınde benı benden aldı dıyebılırım.benım frene bastıgım yerde o gazlamaya devam edıyordu cok rahat bırsekılde
![]()