Tarkan abi fazla yakıyor ve debrıajları sıkıntılı.
farkındaysanız cok satılık var
abi benim dayım aldı en boş olanından... alıralmaz gitti lpg taktırdı... bi sorunu yok diyo... uzun yokda az yakıyo diyo...
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
biz sıfır 1.6t lpg li aldık bayiden opal dan.landirenzo marka Allaha şükür 2 sene oldu bir sıkıntı yok.
şehir içi 25 30 krs arası yakıyor cok kaptırmazsan 3500ü fln gecmeden ki yetıyor oda gidişi cekıyor yanı kasayı
lpg de rahat 245 i gördümivmelenmesi süper aracın esp çekiş kontrol fln kapattınmı bildigin sarıyor
1630kg
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Kesinlikle ve kesinlikle çok yakıyor.Basarsan 13 litreden aşşağı düşmez.Yaktığı benzinin hakkına göre keyifte vermez...Basmazsanız gaz pedalının altında yumurta varmış gibi giderseniz yine 8 litreden aşşağı düşürmek mümkün değil içinde...
beyler insigniayı geçtim üst sınıf bir araç kullanmanın keyfi ile bi çoğumuzun kullandığı gtı veya hothatch sınıfı araçlarla kıyaslıyorsunuz farkında olmadan , D sınıfı bir araçın 95 modeli bile olsa sürüş keyfi ve konfor açısından vereceği zevk çok ayrı bi olay. helede V6 bir motor ve hacimli bişeyler ise... bindiğiniz arabalarla kıyaslamayın bence.
neticede tarafsız olunmasından yanayım insignianın 8-9 litre yakıyor denmesi heleki bunu diyen bir insigniacı ise bana iyimser bir temmeni gibi geliyor..
yardımcı olurmu bilmem ama kuzenim 2.0 dizel 130 luğunu aldı 2000kmde 19" jant var ş içi 9-10 litre arası yakıyor güzel oturaklı araba memnunuz
Neee dizelde bile 40 kurusu geciomu yani? Aman aman kalsin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
cok yakıyor.yakın arkadasımda var.1.6t olan.100 liraya 150 filan gidiyorum diyor istanbulda.
1.6 turbo araba alınıyorbi ton para verilip
yakıt ı pek umursamaya gerek yok müthiş araba lpg sorunlu bu araçlarda yeni nesil astralar da turbolu turbosuz farketemez sorunlu lpg
insignia tasarım olarak tartışmasız mükemmel fakat kullanılan1.6 t motor aracın aşırı derecede yakıt harcadığına şahit oldum...kasası ağır cc hacmi düşük olduğu için gaza daha fazla basacaksın bence cdti düşün
araba yakıyor.direkt olarakkullanıcısıyım bence yaktıgınıda hakediyor performans tatminkar konfor kesinlikle çok güzel yol tutuş muazzam.hem spor hem aile arabası.eger siz 2.4 accord otomatik vitesle benzin konusunda başınız arımadıysa bundada arımaz ama benm gördüğüm en düşük şehir içi değerler 10.8 litre hiç az yaksın diye kasmadım ama kendimi.araç ful stock tur chip lendiğinde çok güzel sonuçlar alınır.bence o paralara alınabilcek en mantıklı araçlardan biri.pişman etmes
1500+ kilo ile ve cosmolardaki 245 18'' standart olarak gelen lastiklerle şehir içinde fazla yakması anormal değil.
çok yakıyor demek haksızlık.
ş.içi verisi 10.6 lt ancak mesela 155 ps lik accordda da 10.2. (manueli yok çünkü).
170 lik jetta da 9.7 lt. bu araçların ikisinden de hem güçlü, hem ağır, hem de güvenli. e biraz da fazla yaksın.
insignia donanım olarak da oldukça ilginç. 9 farklı far modu, fren diski temizleme sistemi, opel eye vs. gibi bu klasmanda pek rastlanmayan ve incelenmesi gereken özellikleri var.deri koltuk paketliler var, sadece koltuk ısıtma değil soğutma filan ...
55 civarı param olsa ve d segmenti alacaksam hiç düşünmeden insigniayı alırım. ama mutlaka cosmo.
ayrıca vergi vs avantajı da var.
kronik sorunları yukarda bahsedildiği gibi baskı balata ve fren diski çizilmesi.
deneme yapacak adam illa insignia ile basacaksa 3. vitesten itibaren basması lazım. öncesi hem zayıf hem de baskı balataya zarar.
aynen arkadastada o disk cızme olayı oldu değiştirdiler.
konuya bende acıklık getıreyım ınsıgnıa sahıbı olarak arkadaslar sımdı
1 ) normal kullanımda 3000 devırı gecmedıkten sonra her 3000 devır cıvarında vıtes degıstırırsenız sayet ben ızmırde hataydan alsancak ksk ya ordan balcova ordan hatay yapıyorum 100 km kullanırım 9.3 9.4 lt yakıt tuketımım var kmde 40 kurus cıvarı oluyor ! arada bastıgımda var tabıkıde bayraklı yolundaama arada gazlarım dersenız 11 lt cıvarında gorursunuz ekranda
2) bunlara lpg baglanıyor celık subap takmanız lazım 2500 tl 2500 tl de lpg 5000 tl gozden cıkarmanız lazım yoksa 30000 km sonra motoru kucagınıza alabılırsınız alanlar var !
3) barbaros abının yaptıgı chıple sadece 230 bg oluyor!
4) egzos hava fıltresı ıntercooler stage 2 yazılımla 250 260 bg arası guc elde edılıyor 0-100 7 sn cıvarında oluyor baya ıyı gıdıyor tek sorun baskı balata fazla yanamıyor o gucte degısmesı lazım
5) cok konforlu bır araba afl farları harıka ! surtunme katsayısı 0.26 oldugu ıcın son hızları gayet ıyıdır 3 vıtes 160 4 vıtes 210 gıbı rakamlara cıkıyor araba !
sonuc olarak bana gore bu paralara alınabılcek en ıyı araba model olarakta!
yardımcı olabılcegım bırsey varsa p.m atabılırsınız!
doğuştan araba manyağı
astra gtc lerle aynı motor değilmi onlar olmuyor bu kadar
bu arada 7 000 tl gıbı rakam verırsenız opc kıtınıde alabılırsınız goruntusude acayıp degısıyor jantları cok pahalı 6000 jant lastıklerde 2000 totalde baya pahalıya gelır ama bady kıt hak edıyor![]()
doğuştan araba manyağı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)