http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...p-tuning/detay
bu ilandaki ürünü satın almalımıyım ? fiyatı normalmi ? anormalmi ? gerçekten İşe yararmı . Yorumlarınızı bekliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...p-tuning/detay
bu ilandaki ürünü satın almalımıyım ? fiyatı normalmi ? anormalmi ? gerçekten İşe yararmı . Yorumlarınızı bekliyorum
o kutu 16 hp 32nm verirse ben bidaha ms e el sürmemgider o kutudan alırım bence abartılmış bişi artı beyin soketine felan bağlanan bişiye benzemiyo map yada nebiliyim iata felan bağlanıcakmış hissi veriyo soketlerinden
kerim usta satıyomus.(tanımam etmem)ama bı sozu var kerım ustanın.
-benım adım kerim hepinizi severim.
bence fiyat uçuk.
ben olsam almam.
daha once kullanmadım ama cok fazla bı ıse yarıcanı sanmam.
bıde ayrıca muhtemelen bunu takıp bekledıgın performansı alamayınca tekrar bunları arayıp durumu anlattıgında tam randıman alman ıcın egzantırk alman gerektıgınıde soylıcekler.
ancak dedıgım gıbı satıcıyı tanımam.
bebelere balon ucan balon bu ilanda balonnnn
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
olum kankacım boşver böle şeyleri...
git ms al işi bilen biride ayarlasın adam akıllı bin yoksa kerim usta senide sevcek![]()
Ya hadi gücü bir şekilde aldı var sayalım. Ki olmayacak birşey değil timing i değiştirip üst devir çevirtiyor falan filan diye birşeyler uydurabiliriz bi tarafımızdan ama akıl var mantık var 32nm tork diyor ya... Torku %22 ne ile arttıracaksın be adam. Dizelmi bu..
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
O performansı ben senden bekliyorum aslında SelçukSon vantilatör ile devir sinyali denemelerin üzerine harbi tırstım ne yalan söyleyeyeim..
![]()
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
motoru okuyup uflese bile cikmaz o gucler![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
toyotanın o motorundakı beyın zaten programlanamayn cınsten dıye bılyorum ben b cok fırmada yazılımı dahı yok,bu alet ıse hıc ınandırıcı gelmıyo zaten,32nm tork nedr 16bg nedır allah askına 1.6 atmo araba ıcın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)