İlk defa dereceli egzantrik taktırıcam o zamanlar güvendiğim meşhur ustaya gittim.
Metin : Usta kentcam BD10 egzantriği takıp ayarını yaparmısın
Usta : Tamam fakat araba bir gün bende kalıcak
Metin : Tamam usta ( Çekinerek ve korkarak )
Ertesi gün gittim arabayı çalıştırdık bir garip dengesiz çalışıyor
Usta : Yazılım gerekiyor
Tabi o zamanlar yazılım yapan yok sadece onno usta var fakat o nada erişemiyorum.
Uykusuz ve araştırmalar içinde geçen yaklaşık bir aydan sonra ya allah değip motorun kapağını sötüm egzantrişkleri ayarladım ve sorunsuz saat gibi çalıştılar.
Tabi usta 500tl ücretini aldı sanki bir şey yapmış gibi..
Metin amca bazı bazı neden böyle şeylerle geliyorsun herkesin ustalardan yana sorunu olabilir
sende madem sıkıntılısın kendin yap mekanik yapıyorsun sanırım zaten ayarını da kendin yap kimseye muhtaç olma
körler sağırlar
Atölyeye telefon ediyorum ertesi güne gel diyor sabah erken gidiyorum
Usta : Bu gün rüzgar ters esiyor başım bir tuhaf başka gün gel..
abi dün gece doktora doktorum gittim ***** geçirdiğim kaza ile alakalı, adam akşam 8 de gel dedi eyvallah dedim, 10 da muayeneye aldı eyvallah dedim... atarlansam ne olacak adama, hasta olan benim... geldi, eminim veteriner muayeneye gelen kanişle daha fazla konuşuyordur... bu adamın muayene ücreti 600 lira, her muayenede çıkarttığı masraf ekstradan 400-500 lira... çok mu memnunum durumdan? değilim ama iyileşmek istiyorsam mecburum, maddi manevi katlanıyorum...
dün toplamda ettiği 5 cümleden biri şuydu, 'en iyi doktor sensin, sen söyleyeceksin nasıl olduğunu!' çok haklıydı, al ulen bacak, hadi iyileştir diyecek halim yok, mecburen aşil nedir, kopuk nedir, ağı sızının tam yeri ve tarifi gibi şeyler benle alakalı... ben bunu bilmezsem adam beni nasıl iyileştirecek?
kıssadan hisse: hocam bilgimizin yetmediği yerde arttırmaya çalışalım bu tarz forumlar o nedenle var, sen bilgini arttırdıkça 'muhtaç' olduğun adam sayısı azalır, sen de rahat edersin...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
Instagram hesabımız
Yok tanıdığım en saygıdeğer insan bunca kişiye bıkıp usanmadan yardım etmiş birine böyle bir laf doğru değil lütfen böyle hakaretler etmeyin..
HATTA ÖZÜR DİLEYİN derim tabi sizin insanliğinıza kalmış ne yapacağınız..
O zamanlar atölyesini kapatıyordu veya iş değişikliği gibi bir şeyleri vardı o yüzden ulaşamadım.
Ayrıca ateşleme sisteminiz ile alakalı yorumumuda yapayım da tam olsun
Stock arabada ateşlemenin daha iyi oldugunu nasıl anladınız ?
öncesi ve sonrası dyno yaptınızmı ?
grafikler varmı ?
ayagınızdaki tepkiye göremi konuşuyorsunuz yoksa kürbütore bujimi çaktırdınız ?
birde distrubutorün görüntüsümü size garip geliyordu neden söktünüzki yani niçin böyle bir sisteme ihtiyac duydunuz onu anlıyamadım zaten aldıklarınız hep oem parça
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
Allah kimseyi hasta etmesin önemsiz gördüğüm için değil fakat birde beni düşün kanser oldum teşhis 3 ay sürdü
Önce ciğerci sen sulu zature olmuşsun dedi 45 gün günde 14 hap içerek tedavi ettiğini sandı fakat iyileşmedi sonra ağızdan ciğerime hortum soktular parça aldılar olmadı sonra ciğerime dişardan kalın iğne soktular parça aldılar olmadı bunların hepside canlı yapılıyor bayıltarak değil.
En sonunda internette gördüm Toraks diğe bir ameliyat yalvar yakar doktora zorla o ameliyatı istedim anca teşhis konulduda tedavi başladı yoksa gidiyordum..
Bi o konuya el atmadığınız kalmıştı onuda becerdiniz ya diyecek laf yok !
İnternette toraks diye ameliyat görmüşmüş, gitmiş doktora demiş ki bana bundan yap ahahahahhahaha!
Ulan Allah insanı cahilden korusun ya
Edit: Ha bu arada canlı yapılıyor bayıltarak değil demişsin ya, biz bayıltınca insanlar ölmüyor gene canlı oluyor. Hani bilmiyorsan öğren diye söyledim. ***** öğrenmenin yaşı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)