Fiyatı 320 civarında olacak diye duydum ama, bilgisi olan var mı?
Yuzde80 ötv ile satılır, 280-290 civarından başlar diye düşünüyorum.
Eski kasa leona 260-270 isteyenler büyük ihtimalle satamayacaklardır.
bence esnaflar toplayacaklardıryeni bmw 4 serisini toplamışlar komple piyasa mart gibi eski haline dönecektir diye düşünüyorum ama yeni FR cidden güzel olmuş satar bence bu araç 300 bandı da güzel rakam olur eski kasa sahiplerini üzecek bir haber (2. el rakamları açısından)
- 34 YEY 34 -
baktım şimdi Seat.uk'e , cam tavsnsız ve 17 jant olarak FR paket fiyatı 1.5 ecotsi dsg 26825 pound .
sırf kur ile zaten 270 bin liraya falan geliyor.ben fiyat 350 plus falan olur diye düşünüyorum minimum.
eski kasa sahibi olarak (2017 model makyajlı olan) ne gelmiş ne gitmiş artık hiç takip etmiyorum. normal bir işte çalışarak hem yaşayayım hem arabam olsun demek artık imkansız. satsam yerine ne alacağım mechul. 2018 de 1 yaşındayken aldığımda yine ulaşılabilir seviyedeydi önceki aracımı satıp biraz kredi biraz bişeyler koyup maaşımın 3 te 1 ini krediye ödeyerek bir şekilde aldım bindim biniyorum da model yükseltmeye kalksam şu faiz oranlarıyla şu fiyatlarla akıl karı değil.
artık en fazla big turbo vs yapıp cilalar parlatır binerim ölene kadarvirüs mirüs zaten sonumuzun ne olacağı da belirsiz.
edit: ilkokul resim öğretmenim vardı lada samara almıştı sıfır geçende evinin önünde gördüm hala aynı yere parkediyor 26 yıldır filan aynı arabaya biniyor adam. dedim herhalde bende böyle olurum
arabası olmayıpta sıfırdan araba alacaklara allah yardımcı olsun fiyatları görünce insan araba alma hayali bile kuramıyor
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Bu araba 300 bin den aşağıya piyasaya girmez, girersede o parayı verip binen adam sıkıntılıdır.
#KGdetanirlar
Araba sevdamız vardı onu da bitirdiler.Nefsimi terbiye edip sıradan bir taşıt gibi davranmayı öğrenmeye çalışıyorum
https://www.seat.com.tr/modeller/yeni-leon/yeni-leon
Siteye henüz eklenmemiş ama yeni leon'u incelemek isteyenler buyursun. Fiyat listesi yok tabi![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
1.5 lt neden 130 hp olmuş yaw? Torkta yerlerde.....
DSG'de yok..........
Okumadan imzalamam.....
1,5 TSI ACT 150 PS DSG versionu 400.000TL üstü olur.Kimse almaz diye getirmeyi düşünmemişlerdir.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)