Beğendim
Beğenmedim
Farlar Audi Gövde Q5 ön tampon Porsche arka tampon Audi konsol audi ile porsche karşımı birşey olmuş acayip bir suv çıkmış ortaya
Boyle markalarin sadece spor araba uretmesini isterdim ama daha fazla pazar alanina boyle bi isimle giris yapmak gayet mantikli marka icin.Degisik bi tasarimi var ama yandan pek begenmedim
Vay URUSbu...
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Sarı, tam yandan olan fotoda tiguan ve macan gördüm ben.
Konsept çizimleri hiç böyle değildi, aventadoru yükseltip dişli lastik koymuşlar gibiydi, çok sevmiştim.
Bu bence çok saçma ve gereksiz olmuş. Bentley'in hilkat garibesi suvu bile daha güzel.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Bentayga gibi 500.000 Euro'dan satışı girerse TR için hayalden öteye geçmez![]()
extreme tiguan > luxury audi > lambo.... nice shot ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
4.0 twinturbo V8
650 hp - 850 nm
0-100: 3.6 sec
0-200: 12.8 sec
Max 305 km/h
100-0 brake: 33.7 mt
Keşke Lm002 nin devamı bir şey üretselerdi Lm003 gibi tabi görüntüsel açıdanda benzeseydi.. hiç olmassa geçmişine özüne bağlı bir şey ortaya çıkardı..
araca bakdınmı biraz a7 biraz cayenne bolbol da yeni gelicek olan tourage benziyor..
yukarda tiguan demişim karıştırdım modelleri..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Urus hayalden oteye gitmez.
Benzer sinifta ben yeni DS7 Crossback'i merak ediyorum. Buyuk ihtimalle TR'de 300.000 TL civari olacak ama en azindan cizgileri ozgun.
![]()
"Korkmadık, savaştık"
Oha DS7nin burun direk Q7. Arka stoplarıda biraz daha kalın yapsalar arkada Q7 hemde tampondaki stoplarına kadar.
Valla beğendim, verseler çatır çutur binerim.
Ama yok binemem, ötv mtv benzin bakım vs falan nasıl vereyim.
Allah sahibine bağışlasın
bence tam olması gerektiği gibi olmuş
hayalimde şöyle bir garaj oluştu;
Yeni aston martin vantage
Lamborghini Urus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)