User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
65 sonuçtan 58 ile 65 arası

Konu: Hyundai i20 makyajlandı!

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O atar değildi birincisi,

Atar olsa bile onun gittiği yer o değil sendin

Evet küçücük araba ama aynı sınıfında top seller olmuş, ödüller almış bir araca dandirik dedin. Hondanın en çok satan ve en çok tutulan modeli olan civic içinde kötü dedin yukarılarda elantra kat kat güzel vs. Diyorum bir sonraki aşama herhalde merso bmw olucak?
    bmw mercedes ile kıyaslayamam tabiki.davul bile dengine.hondaya laf atmıyorum hondanın cok sevdıgım kasaları var mesele su yeni cıkarttıgı bı arac var yeni civicmi citymi yenı cıkarttıgı bı model cok hosuma gitti kasası .accord mesela bayılıyorum kasasına ıcıne kalıtesıne.civicin kalitesinede bıse demıyorum demek istedigim 2011 civicten elantra daha guzel ıcı daha genıs konsolu bagajı daha genıs 6 ileri vites yakıt olarakta bıraz daha dusuk.132 hp.her aracın sevdıgım modelı var hıcbırmarkaya laf atmıyorum gorusumu bıldırıyorum.corsayı ben sevmıyorum oyuncak gibi araba gelıyor bana i20 yide tabıkı elestırıyorum ben hyundainin her modelıne guzel ıyı demıyorum ki? ama i20 cok tatlı olmus dısı falan.virajlara hızlı gırınce atması sallaması olayını bılmıyorum kullanmadım kımseye yalan konuscak halım yok.herkesın fikrine saygım sonsuz

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw mercedes ile kıyaslayamam tabiki.davul bile dengine.hondaya laf atmıyorum hondanın cok sevdıgım kasaları var mesele su yeni cıkarttıgı bı arac var yeni civicmi citymi yenı cıkarttıgı bı model cok hosuma gitti kasası .accord mesela bayılıyorum kasasına ıcıne kalıtesıne.civicin kalitesinede bıse demıyorum demek istedigim 2011 civicten elantra daha guzel ıcı daha genıs konsolu bagajı daha genıs 6 ileri vites yakıt olarakta bıraz daha dusuk.132 hp.her aracın sevdıgım modelı var hıcbırmarkaya laf atmıyorum gorusumu bıldırıyorum.corsayı ben sevmıyorum oyuncak gibi araba gelıyor bana i20 yide tabıkı elestırıyorum ben hyundainin her modelıne guzel ıyı demıyorum ki? ama i20 cok tatlı olmus dısı falan.virajlara hızlı gırınce atması sallaması olayını bılmıyorum kullanmadım kımseye yalan konuscak halım yok.herkesın fikrine saygım sonsuz
    Benımde senın fıkrıne saygım sonsuz kardeşim, olgunlukla yazdıgın ıcın öncelikle teşekkür ederim. Ama corsa dediğimiz araba ile i20 aynı sınıftalar, bu sınıfta yaris var jazz var polo var varoglu var, bu deyime göre hepsi oyuncak gibi kalabilir. Kaldıki eskilerine göre pekte oyuncak değiller baya bildiğin 1100-1250 kg bandında araçlar oldu. Sınıflar gelişiyor ve büyüyor. Bu sınıfta corsa oyuncaksa diğerleride öyle. Ama daha önce ben opel omega ve vectra b sahibi olmuş birisi olarak, başta önerilmeden önce yok almam çok küçük araba içim sıkılır vs. derken . Test ettim ve ogünden sonra alana kadar hep aklımın köşesinde bulundu. Sattım hep birşeyler çıktıgından kasası güncel oldugundan hep ilk tercihim yine o yönde oldu. Neyse tekrar dediğim gibi benimde senin fikrine saygım sonsuz ancak corsaya oyuncak dersek i20 ye ne diyebiliriz onu pek bulamadım. Neyse boşverelim. Makyaj güzel olmuş umarım daha önce bahsettiğim zaafların önüne geçilmiştir bu makyaj ile.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bilmediğimden soruyorum bu araba GETZ'in yenisi değildi dimi ?

Güzel araç ama getz'in kullanımızı gücünü beensemde, tenekeden öteye gidememişti. Ekonomik az yakıyor, cüssesine göre güzel gidiyor ama ne biliim kalitesiz gelmişti içi. Bu araçta çok farklılık varmı ? getz'in devamı mı ?

bu arada makyajlısı şık olmuş

edit : içi güzel olmuş yeni gördüm..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benımde senın fıkrıne saygım sonsuz kardeşim, olgunlukla yazdıgın ıcın öncelikle teşekkür ederim. Ama corsa dediğimiz araba ile i20 aynı sınıftalar, bu sınıfta yaris var jazz var polo var varoglu var, bu deyime göre hepsi oyuncak gibi kalabilir. Kaldıki eskilerine göre pekte oyuncak değiller baya bildiğin 1100-1250 kg bandında araçlar oldu. Sınıflar gelişiyor ve büyüyor. Bu sınıfta corsa oyuncaksa diğerleride öyle. Ama daha önce ben opel omega ve vectra b sahibi olmuş birisi olarak, başta önerilmeden önce yok almam çok küçük araba içim sıkılır vs. derken . Test ettim ve ogünden sonra alana kadar hep aklımın köşesinde bulundu. Sattım hep birşeyler çıktıgından kasası güncel oldugundan hep ilk tercihim yine o yönde oldu. Neyse tekrar dediğim gibi benimde senin fikrine saygım sonsuz ancak corsaya oyuncak dersek i20 ye ne diyebiliriz onu pek bulamadım. Neyse boşverelim. Makyaj güzel olmuş umarım daha önce bahsettiğim zaafların önüne geçilmiştir bu makyaj ile.
    tabiki benımde fıkrıne saygım sonsuz olgunlukla yazmamıs gerekıyor kımse burda dusman degıl bıse degıl ama polo gercekten guzel arac surme ımkanım olmadı ama bındım.yakıtınında cok az oldugu soylenıyor.gercekten cok begenıyorum o araclarıda.corsanında sevmedıgım yanları.arka koltukları falan dar.gosterge olsun dıreksıyon olsun onlar falan.opel ınsıgnıa hastayım kasaları cok guzel duruyor ımkanım olsa param olsa gıder alırım bıtane ınsıgnıa sport kırmızı

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki benımde fıkrıne saygım sonsuz olgunlukla yazmamıs gerekıyor kımse burda dusman degıl bıse degıl ama polo gercekten guzel arac surme ımkanım olmadı ama bındım.yakıtınında cok az oldugu soylenıyor.gercekten cok begenıyorum o araclarıda.corsanında sevmedıgım yanları.arka koltukları falan dar.gosterge olsun dıreksıyon olsun onlar falan.opel ınsıgnıa hastayım kasaları cok guzel duruyor ımkanım olsa param olsa gıder alırım bıtane ınsıgnıa sport kırmızı
    Sırf bunun için mi dandik, kalitesiz, rahatsız dedin corsa'ya ??

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bak şimdi yine polemik olmasında corsa şu an güncel durumu bilmiyorum ancak iç hacim olarak üst modeli astra h'ı zorluyor genişlikte o biraz yanlış olmuş Diğer noktalardanda bir araca direk dandik yaftası yapıstırmak baya uç nokta olmuş o zaman benım i20 için neler demem gerekirdi

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım B sınıfı bi araçtan nasıl bi genişlik bekliyorsun. o zaman git D sınıfı araç bak geniş geniş takıl.. eleştirilen noktaya bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani tabıkı corsa gibi araclarda tabiki beklenmemeli genıslık.ama plastik aksam corsadada bi hayli var.dandıkten kastım iş görmez degıl.i20 de dandık ona bakarsak.cunku araclar zaten kucuk araclar.bu kasalarda tercih edecegım araclardan biri ilk once polo olur vallaha doan kardesım elestırmek herkesın hakkı herkes ıstedıgı seyı rahatlıkla belırtecekki sonuc ortaya cıksın.
    cagrı_35 i20 ıcın sende de begenmedın sevmedıgın yonlerını.benı hyundaide tek rahatsız edecen sey plastik aksam tek sıkıntısıda bence o diye dusunuyorum corsalarda guzel kasaları hosuma gıdıyor ama ıcını begenmıyorum sadece

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)