arkadaşlar aracıma alıdığım devir saatini maslakta kime bağlattırabilirm.kablo bağlantıları demek istedim yani?![]()
arkadaşlar aracıma alıdığım devir saatini maslakta kime bağlattırabilirm.kablo bağlantıları demek istedim yani?![]()
GOLF MK-III
Kendin bağla...
+ - olacak bunlardan biri kırmızı digeri siyah onları bildigin +- baglantıları gibi bağlayabilirsin.bir de yesil kablon olacak ki bu da sinyal kablondur onu da devir bilgisini alabilecegin bi konumda baglayabilirsin ornegin endüksiyon bobini.
Eger aracının orjinalinde devir gostergesi var ise kolay sokulme olasılıgı varsa devir gosterge kablolarından eger yoksa sigorta tablosuna gelen devir gostergesi kısmından paralel cekerek de yapabilirsin.
Kolay gelsin...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
yalnız şöle bır durum var.sadece devir saat değil aynı zamanda yağ harareti,su harareti ve bar göstergeleride içine dahil bu saatin.o yuzden bıraz daha karısık sanırım baglantısı.bu konudada yardım beklıyorum senden kardeşim.
saygılar ve teşekkürler:-)
GOLF MK-III
Göstergelerin orjinalde muşuru olmayanlar için müşürü takmak için yer yaptırman lazım...Muhtemelen kendin yapamassın onları ama bağlantısı az oto elektriği biliyorsan zor değil.
hiç yapamadın sarj dinamosunu sök
Sen kendini yorma ben istanbula gelince toptan sökücem rahat edicen![]()
marka nedir ? ve wiring diagramı yokmu
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Yag hararetri icin kutunun içinden bi muşur cıkması gerekiyor o musuru kartere yakın bi yere montajlatman ve ondan aldıgın sinyali elektirik verili haldeyken sinyal geldiginde hareket eden kabloya girmen gerekiyor.Su hararetini aracının su hararet gostergesinden pararlel cekebilirsin.Yag basınc var ise yag hararetle ortak muşur vardır onu da yag hararetle anlattıgım sekilde montajlayabilirsin.Eger marka cok iyi degilse diger gostergeleri kullanmanı tavsiye etmem bırak onlar en yüksek seviyede dursunlar sen sadece deviri bagla...
Bi de eger iyi bi markanın setiyse özgünün dedigi gibi icinden cıkan kablolama diyagramı isini baya kolaylastıracaktır...
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)